Magazin > VIP
10144 ogledov

Planet TV: Bo ta dekolte izrinil Jasno Kuljaj?

Jasna Kuljaj Planet TV
Čigavo je sočno oprsje, ki krade pozornost priljubljeni voditeljici?

V oddaji Pri Črnem Petru na Planet TV lahko gledalci poleg voditeljice Jasne Kuljaj občudujejo še eno lepotico. Le redki vedo, da je natakarici Sofiji v resnici ime Alja Prgin in da prihaja iz Rogaške Slatine. Sicer je vizažistka in se ukvarja s prodajo kozmetike, ustvarjalci oddaje pa so se nanjo spomnili še iz časov, ko je tekmovala na natečaju Naj kelnarca oddaje Na zdravje, kjer je prišla do finala, a na koncu končala na 2. mestu. 

S svojim izrazitim štajerskim naglasom je prav dobro kos ostalim akterjem v oddaji, pogosto pa so ji prepuščene tudi napovedi glasbenih točk. Na uho nam je prišlo, da se ekipa odlično razume in da med ženskim delom ni kaj dosti prostora za ljubosumje. Kako pa na nekaj let mlajšo kolegico gleda Jasna Kuljaj? „Glejte, medtem ko bi marsikdo pričakoval, da se bom ob mladi, lepi punci in moram priznati tudi zelo sposobni, počutila ogroženo, je ta strah odveč. Jaz sem tukaj zato, da se celotna ekipa dobro počuti in bolj kot je močna Alja, bolj smo močni kot celota. Katera je lepša, mlajša … s tem se ne ukvarjam, saj je konec koncev najlažje zganjati ljubosumje. Težje pa si je stati ob strani in biti v oporo. Jaz sem se odločila za to slednje in tako razočarala vse, ki so pričakovali babji ravs. Ne bodo ga dobili,“ pravi Kuljajeva. 

Aljo in Jasno boste lahko ponovno gledali to soboto ob 20.00 na Planet TV, ko se oddaja po nekaj tednih vrača v stare tirnice, v studio. 

Komentarjev 1
  • Avatar Senkiolla
    Senkiolla 01:47 11.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

Sorodne novice