Magazin > VIP
21935 ogledov

Jasna Kuljaj si je privoščila samski dopust, kaj se dogaja?!

Jasna Kuljaj Planet TV
Partnerja in hčerko je pustila doma …

Na družabnem omrežju priljubljene voditeljice Jasne Kuljaj smo opaziji nekaj fotografij iz vročega Dubaja in se vprašali, kje je Jasnina družina. Ali je njen dragi fotografiral ali pa ga v Dubaju sploh ni bilo. Poklicali smo jo in zvedeli, da je Jasna v Dubaj odpotovala sama, brez družine.

Jasna Kuljaj | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"V Dubaju imam slovensko prijateljico, ki tam živi in dela. Že nekaj časa me je vabila na obisk in tokrat sem si rekla, zdaj ali nikoli. Želela sem si sonca, ženskega druženja in popolnega odklopa, da si resnično napolnim baterije. Partner me je pri tem podprl in rekel 'uživaj, draga', konec koncev pa ima tudi on svoje obveznosti in se ne more vedno prilagoditi mojemu urniku, ki je dejansko tak, da nekaj mesecev delam intenzivno, potem pa na urniku kar naenkrat zazeva ogromna luknja in takrat je to treba na polno izkoristiti. Ker je bila prijateljica večino časa zaposlena, sem Dubai dejansko spoznavala na lastno pest. Cele dneve sem sama letala naokoli, ampak ker sem človek, ki mu prija samota, sem zelo uživala. Sem pa že na letališču spoznala, da to ni ravno destinacija za družine z majhnimi otroki. To so velike razdalje in stvari niso ravno 'pri roki'. Kot družina imamo druge kotičke, kjer lahko resnično uživamo," je razkrila. 

Jasna si je v Dubaju kupila tudi celotno pustno opravo,tako da jo boste lahko, če boste pozorni, morda opazili na katerem od pustnih rajanj. "Oblekla sem si kostum arabske ženske in letošnjega pusta bom resnično uživala med ljudmi, ki me ne bodo mogli prepoznati. To mi je poseben užitek (smeh)," navihano dodaja. 

Za prvo oddajo Pri Črnem Petru v novi sezoni, ki bo na sporedu ta petek ob 20.00 na Planet TV, pa se Jasna ni odločila za prav to opravo, temveč bo napravljena v Heleno Blagne. In to v precej seksi različico naše glasbene dive, saj je Jasni razporek segal resnično visoko ...

Jasna Kuljaj | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 5
  • Ender3 13:54 21.februar 2020.

    Jasna je daleč naj~naj bejba..

  • Desničar 12:26 21.februar 2020.

    Kakšna jajca! Pa koga briga kam je šla ta joškača!

  • kapibara1 10:08 21.februar 2020.

    Jasna.za kaj mi nisi sporočila, kam in kdaj..

Sorodne novice