Magazin > VIP
10956 ogledov

Kako v resnici preživijo znani Slovenci?

Saša Einsiedler Sašo Radej
Odgovor na to vprašanje pozna znana slovenska novinarka.

Andreja Comino v svoji knjigi Svoboda, breme ali privilegij?, ki jo je javnosti predstavila v četrtek, razkriva problematiko svobodnjaštva. V njej so svoje zgodbe iskreno razgrnili tudi številni znani Slovenci in Slovenke, ravno zato knjiga ponuja odgovor tudi na to, kako v resnici živijo in preživijo znani Slovenci. 

Andrejo so namreč od nekdaj zanimali ljudje, kot samostojna novinarka pa že več kot dvajset let piše zgodbe predvsem o znanih. Med drugim je v svoji knjigi opisala tudi trnovo pot nekaterih znanih samostojnih podjetnic, kot sta voditeljici Jasna Kuljaj in Saša Einsiedler, igralka Lara Jankovič ter novinarka Petra Arula

Andreja Comino | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Takšno je svobodnjaško življenje, nihče te ne pripravi nanj. Padeš v vodo in plavaš ali utoneš. Sama sem se odločila boriti," je Andreji med drugim povedala Jasna Kuljaj, ki je pred leti zaradi zahteve (tudi sodne) čez noč ostala brez oddaje in prihodka ter se bila prisiljena lotiti še drugih stvari: med drugim je pridobila licenco za nepremičninsko posrednico, napisala in odigrala stand up predstavo Borka, prodaja cviček in še kaj bi se našlo, kot piše Cominova. 

V knjigi svojo zgodbo razkriva tudi Saša Einsiedler. "Če je uspelo meni, lahko vsaki, kar ji tudi iz srca privoščim treba je le zavihati rokave in se lotiti dela," pravi danes uspešna govornica, voditeljica in ženska, ki je srečo v ljubezni našla tudi v zrelejših letih. Hkrati pa je Andreja opisala tudi zgodbe tistih znanih Slovencev, ki odkrito priznajo, da se borijo iz meseca v mesec. Med njimi je Petra Arula, znana novinarka, zelo srčna blogerka, avtorica člankov v številnih slovenskih revijah in mama samohranilka, ki vztraja in trepeta, ali ji bo uspelo napraskati dovolj za plačilo stanovanjskega kredita in najnujnejše za hčerko. 

Andreja Comino | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 8
 • Avatar Lavalenna
  Lavalenna 01:00 16.junij 2019.

  Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

 • kapibara1 15:57 15.junij 2019.

  Glede enezihlerce, ka pa župnik pravi..??

 • matermila 13:15 15.junij 2019.

  A Kuljajka je una,ki ga je Cimetu vlekla?

Sorodne novice