Magazin > VIP
8936 ogledov

Jasna Kuljaj posnela, kaj ji je naredil popolni neznanec, presenečeni?

bar_2018, jasna kuljaj Planet TV
Kaj pa bi vi naredili?

"Ko prideš do avta, avto pa s preluknjano gumo ... mudi se ti in neke čudne sile ti zameglijo um do te mere, da ne bi znala niti rezervne gume poiskati, kaj šele zamenjat jo. Avto pa na taki točki, da je bila hitrost ključna! Hvala Jure iz Bara 200 (pri Sparkasse v Šiški), ki je pustil svoj šank in šel zamenjat gumo popolni neznanki! V desetih minutah je bilo vse urejeno, priznam da sem bila nad njegovo ekspresno pripravljenost priskočiti na pomoč, kar malo ganjena! Sem pa po dolgih letih spet dobila priložnost delati za šankom, pa čeprav samo deset minutk! Moje stranke so bile lepo postrežene in zadovoljne! Jure, kmalu se oglasim s paketom najboljšega cvička Kuljaj!!! Hvalaaaaaa," je na Facebook zapisala Jasna Kuljaj.

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj: Še vedno se z grenkim priokusom spominja bivšega

Juretu je zagotovo naredila veliko "reklame" tudi pri dekletih, nam pa je zaupala, da ji je šele kasneje postalo jasno, zakaj jo je bil iz zagate pripravljen rešit ravno on: "Nisem vedela, kdo je. Pa sem preko Facebook komentarjev izvedela, da je Jure Huskić. Da, seveda, Bosanec me je rešil kot že 1000 do sedaj. Res se tolikokrat potrdili, da so dober narod, pripravljen pomagati. Saj ne, da imam kaj proti Slovencem, sploh Štajerci so tudi vedno pripravljeni pomagati. To, da se vsak briga zase, je značilno bolj za Ljubljano, pa ne da Ljubljančani ne bi bili v redu, le stalno se nam nekam mudi."

indira ekić Magazin Ta komentar je Jasna Kuljaj verjetno obžalovala

Jasna pa gume ni preluknjala po nesreči, temveč za tem očitno stoji nepridiprav, ki mu mora iti voditeljica močno v nos. "Vozila sem mamin dostavni avto, na katerem piše Cviček Kuljaj in tudi Jure je potrdil, da nisem slučajno zapeljala čez kakšen žebelj, pač pa je moral to nekdo storiti načrtno. Prejšnji dan pa mi ga je iz mesta pred blokom, kjer parkiramo že deset let, odpeljal pajek. Komaj čakam, da avto vrnem mami in postanem spet anonimna. Čeprav temu res nisem posvetila niti minute, zakaj in kako bi nekdo to naredil, pač pa sem se res usmerila na to, kako mi je bil nekdo pripravljen priskočiti na pomoč," je še zaupala za naš portal.

 

Objavil/a Jasna Kuljaj dne Sreda, 17. april 2019
Komentarjev 7
  • simka 18:03 23.april 2019.

    Jure je res prijazen fant, ampak je lih tolk bosanc, k vesoljc :D.

  • fiston 10:15 23.april 2019.

    "Avto pa na taki točki, da je bila hitrost ključna! Hvala Jure iz Bara 200 (pri Sparkasse v Šiški), ki je pustil svoj šank in šel zamenjat gumo popolni neznanki! " Ja in kaj objavljate neke popolne neznanke in to ...prikaži večo več ali manj vedno iste. Ne vem zakaj ne bi šel zamenjat gume popolni neznanki, sploh če bi pričakoval, da se bo dalo ono popolno neznanko lepo nabrisat. :)

  • david87 18:16 22.april 2019.

    Mislim da bo treba to žensko počasi pospremiti iz Slovenije.

Sorodne novice