Magazin > VIP
27344 ogledov

Jasna Kuljaj po ločitvi znova združena

Jasna Kuljaj Planet TV
Trajalo je kar štiri leta!

Seveda beseda ne teče o klasični ločitvi, saj Jasna Kuljaj še ni poročena, pač pa zelo srečna s svojim življenjskim sopotnikom, nogometašem Sašom Lalovićem, s katerim sta po dolgih štirih letih ponovno združena v skupni spalnici. Jasna je namreč razkrila, da sta s partnerjem dolga leta spala ločeno, saj njuna štiriletna hči Anastazija ni želela spati sama, zato sta vsako noč izmenično z njo spala starša.

"Za 'nočne zmenke', sva se nato dogovarjala v sobi, v kateri ni spala Anstazija. No, sedaj je tega na srečo konec. Ko sva se naveličala 'zmenkovanja', ki je spominjalo na srečanja med dvema ljubimcema, ki se srečujeta, ko je zrak čist, sva sprejela odločitev, da je čas, da se naš otrok osamosvoji. Glede na to, da se bliža 4. rojstni dan, sva ji 'projekt soba' predstavila kot darilo, kot novo priložnost, da bo imela svoj kotiček za igranje in prostor, kamor bo lahko povabila koga od svojih malih prijateljev. Če otrok vidi novo sobico kot odklop od starševske bližine, se seveda zgodi upor in je lahko ta faza za vse precej mučna. Ker si kot pri vseh stvareh v življenju želim čim bolj gladek potek s čim manj stresa, sva se torej temu projektu posvetila v miru,"  je razkrila Kuljajeva, ki je glede svoje zasebnosti tudi sicer zelo odkrita. 

Kako zelo, lahko jutri, na valentinovo, preverite v ljubljanskem Koloseju, na njeni avtobiografski monokomediji Borka, v kateri ne razkriva le komičnih trenutkov mladih staršev, temveč tudi, kako razburljivo in sočno je bilo njeno ljubezensko življenje, preden se je ustalila in si ustvarila družino. Morda je tudi to razlog, zakaj si njen dragi predstave še ni ogledal. Med drugim razkriva, kdaj je v njej vzklila ljubezen do Balkancev in kateri spolni položaj je najbolj primeren za mlade starše. 

jasna kuljaj Magazin Noseča Jasna Kuljaj klicala policijo Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Magazin Priznala! Jasna Kuljaj si želi tega znanega Slovenca

 

Komentarjev 4
  • stanci 17:33 22.februar 2019.

    Pa spet novinarka A.H.F., ki resnično ne zna kaj pametnega napisati.

  • Avatar jezeran
    jezeran 16:48 13.februar 2019.

    Samo da ne bo več na nobeni TV, pa bom srečen

  • sam50 15:20 13.februar 2019.

    Nora novica,samo manjka kolikokrat na teden se je dala dol....

Sorodne novice