Magazin > Odnosi in prosti čas
18532 ogledov

Jasno Kuljaj z dekoltejem do popka pestoval porno zvezdnik

Sloverotika 2018 Anže Petkovšek Sloverotika 2018
Tako domače se je naša voditeljica počutila na erotičnem sejmu v Celju.

Božič in novo leto nista edina decembrska vrhunca! Pretekli konec tedna je na Celjskem sejmu potekal 11. mednarodni erotični sejem Sloverotika; erotični šovi, tantrična doživetja, striptizi, igračke in pripomočki, pa tudi seks v živo ter še mnogo drugih vzburljivih nastopov.

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj: Če ste mislili, da bolj vroča ne more biti …

Nastope na osrednjem in stranskih odrih sta povezovali voditeljici Oriana Girotto in Jasna Kuljaj, ki jo je dogajanje povsem prevzelo, počutila pa se je tako domače, da je za skupinsko fotografijo nastopajočih in organizatorjev sedla celo v naročje enega izmed zvezdnikov industrije za odrasle. 

Sloverotika 2018 sLOVErotika v Celju Magazin Pogumni tudi nekateri obiskovalci sejma

"Z veseljem sem se odzvala povabilu organizatorjev, ki želijo predvsem zanesljivega voditelja. Z Oriano  sva povezovali dogajanje na večih odrih, saj gre za precej obsežen dogodek z več šovi, ki se dogajajo istočasno. Žal v soboto nisem bila prisotna, saj sem v Ljubljani vodila  oddajo Bar v živo, a po tem, kar sem videla v petek in nedeljo, lahko zaključim, da je bilo številno občinstvo, ki je sejem obiskalo, zadovoljno. Sama pa sem združila prijetno s koristnim, tako da smo z družino po zaključku sejma ostali na celjskem in si naslednji dan privoščili kopanje v tamkajšnjih termah," je o vroči izkušnji zaupala Kuljajeva, ki je dogodek vodila prvič.

Jasna Kuljaj | Avtor: sLOVErotika sLOVErotika

 

 

Komentarjev 8
  • fiston 19:25 05.december 2018.

    Me zanima kako bi avtorica reagirala, če bi ji po njenem kriteriju kje je popek rekel, da ima joške do popka. :)

  • tomislav 18:16 05.december 2018.

    Tak naslov za prazen nič, pardon, za normalen dekolte. Mimogrede, avtorica, a si ji mogoče fovš.

  • Janez_53 11:39 05.december 2018.

    Ana H. Fetih, malce bi morali pogledati v kakšno knjigo o anatomiji, da bi izvedeli kje se nahaja popek. In pomen besede PESTOVANJE vam tudi ni najbolj jasen.

Sorodne novice