Magazin > VIP
4353 ogledov

Tako je znani radijec "zapel" Jasno Kuljaj

Jasna Kuljaj Mediaspeed
"Najboljše se počutim v družbi rahlo vinjenih," pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

Seksi Jasna Kuljaj je s svojim bujnim dekoltejem ta teden osvajala na glamurozni zabavi ob deseti obletnici slovenske različice revije Story in nismo mogli mimo tega, da smo najprej opazili njen dekolte in šele nato, nadstropje višje, njo. Nekdanjo radijsko kolegico pa je opazil tudi glasbeni urednik Jernej Vene, ki jo jo pred garderobo simpatično ogovoril, ali slučajno ve, kje je moška garderoba. Jernej in Jasna sta bila tako ljubka, da smo voditeljico vprašali, ali jo moški pogosto "pocukajo za rokav" s takšnimi in drugačnimi zabavnimi frazami. Nad njenim odgovorom boste presenečeni. 

jasna kuljaj Magazin Noseča Jasna Kuljaj klicala policijo

"Stalno se gibam med ljudmi, tudi med starejšimi ljudmi, in pri njih je to navada. Tega ne jemljem kot osvajanje, pač pa kot prijazen nagovor človeka človeku, a se mi to dandanes zdi že skoraj malo vintage. Moški, ki se v današnjem času skuša spomniti česa bolj ali manj simpatičnega, se zdi kar malo nenavaden. Pa ne v smislu, da je danes meja med nagovorom in nadlegovanjem zelo tanka, temveč v smislu, da se človek a sploh odloči nagovoriti človeka b. To se danes ne dogaja. Opazujem različne zabave po Sloveniji in da bi kdo do koga pristopil z neko domislico, to se ne dogaja. Ravno sem razlagala prijateljici, da lahko sedim na prireditvi tri ure, pa do mene ne bi nihče pristopil z namenom, da malce poklepeta. Tako po navadi vedno klepetam s starimi radijskimi mački ali pa glasbeniki, ki so veliko bolj sproščeni," pravi Jasna, ki v smehu dodaja, da se še najboljše počuti med rahlo vinjenimi: "Se mi zdi, da je na teh prireditvah in premierah prisotna neka ignoranca. Pa tudi če sama koga ogovorim, se zdim malo čudna, zato se najboljše počutim trezna v družbi rahlo vinjenih ljudi, takrat smo približno na enaki ravni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice