Magazin > Film & Glasba & TV
6944 ogledov

Jasna Kuljaj o Kumru: "Če naju ne bi vzel Planet, bi naju poklical Potrebuješ"

bar show Saša Despot predstavitev šova Bar
Jasni Kuljaj ni jasno, kako se te voditeljske dvojice ni kdo spomnil že prej.

Že večkrat je na glas razkrila svojo ljubezen do Balkancev in tudi Štajercev, saj pravi, da je Štajerska slovenski Balkan in da se z obojimi odlično razume. "S Štajerci znam, njim poveš tako kot je in to spoštujejo, nič ne okolišijo tako kot kakšni Ljubljančani. Z Domnom sva se takoj ujela in res ne vem, kako se te voditeljske kombinacije ni kdo spomnil že prej. Če se tega na Planetu ne bi dogovorili, bi naju zagotovo poklical Jože Potrebuješ in že nekaj naredil iz naju. Prepričana sem v to. Če ne, bi pa midva poklicala njega, ha ha,"  je o svojem novem sovoditelju Domnu Kumru, s katerim bosta to jesen vodila resničnostni šov bar, povedala Jasna Kuljaj, ki pravi, da si ne želi biti voditeljica, ki bo le povedala, kdo bo izpadel, temveč si, tako kot v svojih komentatorskih oddajah, želi s tekmovalci tudi kaj poklepetati in pokomentirati sočno dogajanje v šovu.

bar show Magazin Tako je izgledala prva zabava v Baru

In kako na njenega novega seksi sovoditelja, ki se bo tokrat prvič preizkusil v voditeljski vlogi, gleda njen partner. Je kaj ljubosumen na "štajerskega Balkanca" Kumra?  "Moj partner me deli vsakič, ko grem ven, to je del mojega posla. To je vedel že od začetka in to tudi sprejel," pravi Jasna. Tako kot pri Kumru, pa je tudi pri svojem partnerju že takoj vedela, da je to to, saj pravi, da ima ta dar, da ljudi hitro prebere. "Se mi zdi, da ima ženska po tridesetem že kar nos za to," še dodaja. 

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj: Jeseni jo bomo ponovno gledali

 

Komentarjev 5
  • ode 17:26 31.avgust 2018.

    Mislim, da ne njega in ne njo nihče ne potrebuje.

  • Avatar vec
    vec 14:26 31.avgust 2018.

    "S Štajerci znam, njim poveš tako kot je in to spoštujejo, nič ne okolišijo tako kot kakšni Ljubljančani" Flodra zmešana a prav vsak dan v LJ in tudi delala je v LJ in še bi in bo, a kao Ljubljančani ...prikaži veči niso ok, pokaj nazaj na dolenjsko.

  • supreme 12:21 31.avgust 2018.

    kumer je prevč slovenc pa še fuzbal ne igra ......tk , da odpade

Sorodne novice