Magazin > Film & Glasba & TV
7284 ogledov

Jasna Kuljaj o Indirinih očitkih

Jasna Kuljaj Planet TV
Kraljica pogovornih oddaj, Jasna Kuljaj, pravi, da je težko najti komentatorje, ki bi bili sočni in kritični.

Danes zvečer bomo gledalci še zadnjič lahko spremljali komentatorsko oddajo Od težaka do junaka, ki je skozi celotno sezono spremljala šov The Biggest Loser. Jasna Kuljaj bo v studiu gostila tako zmagovalko šova Klaro Hrovat Vidmar kot finaliste, ki se bodo s komentatorji prvič srečali iz oči v oči. 

Jasna se je sicer ravno prejšnji teden spopada z očitki, da njene oddaje niso spontane, pač pa je vse v naprej dogovorjeno, a Kuljajeva na trditve sokomentatorke Indire Ekić pravi: "Indira se je verjetno napačno izrazila. V komentatorskih oddajah ni scenarija, res pa je, da svoje goste prej opozorim, kje jih bom piknila, a to le zato, da se ne bi počutili pritisnjene ob zid ali imel občutka, da ga napadam."

biggest_loser2 Zmagovalka šova Magazin Klara Hrovat Vidman, zmagovalka šova The Biggest Loser: "Kakšen mesec po začetku sem šla v sobo in se zjokala"

Sicer pa je Kuljajeva, ki je v svojih komentatorskih oddajah gostila že številne komentatorje, z Ekićevo zelo zadovoljna. "To si od komentatorja želim, da se ga oddaja dotakne in nje se je. Oddaje je pozorno gledala in tudi tam, kjer je meni kakšna izjava ušla, me je ona celo dopolnila. Indire si nisem sama izbrala, ampak me je skozi sezono prepričala, ker zagotovo sem človek, ki da ljudem priložnost. Tako zavzetost in predanost večkrat pogrešam, zato, če mi hoče kdo o Indiri grdo govoriti, sem kar zadržana pri tem. Daje to energijo nekoga, ki mu je mar in to rabimo," pravi.

zvezde pod klobuki Magazin Indira Ekić odkrito: "Veliko je zaigranega"

Komentiranje resničnostnih oddaj vzame svoj čas in marsikdo si ne predstavlja, da toko veliko časa, hkrati pa Kuljajeva svojim komentatorskim gostom malo zameri, da čez čas visi postanejo preveč korektni. "Nekateri komentatorji pridejo in na neki točki ugotovijo, da je bolj kot sočnost oddaje pomemben tek vtis, ki ga pošiljajo javnosti. Na nek način taktizirajo. Nekako ugotovijo, da bodo skozi sezono lažje prišli, če se bodo zamerili čim manj ljudem.  Vsi tudi nimajo časa, ker natančno pogledati oddaje, to vzame svoj čas," pove in doda: "Še noben komentator ni obogatel, prav slabo pa tudi ni. A na neki točki se zgodi to, kar se večini, da pridejo, si ustvarijo neko ime, hkrati pa se ne zamerijo nikomur.  V Sloveniji pa najbolje prideš skozi, če se nikomur ne zameriš. Jaz pa si želim popolno predanost oddaji in da nam je prvi in najvišji cilj to, da smo sočni in da pokamo od energije. Treba je res skočiti, če se že greš, ne pa nekaj na pol in mlačno. Tudi seksamo ne mlačno, vsaj jaz ne. Lažem, jaz sem še zmerom zvesta morski zvezdi."

Jasna je v minulih letih sodelovala s široko paleto komentatorjev, med njimi so bili Denis Toplak, Lara Goršek Kos, Špela Grošelj, Tomaž Mihelič, Urška Vučak, Rok the Preacher, Jerca Zupan, Tadej Bricelj in Andrej Milutinović.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice