Magazin > VIP
14913 ogledov

Je Indira Ekić Jasni Kuljaj te besede zamerila?

jasna kuljaj Planet TV
Jasna Kuljaj je znana po svojem edinstvenem smislu za humor in dolgem jeziku.

V oddaji od Težaka do junaka, v kateri komentirajo dogajanje v šovu The Biggest Loser, je Indira Ekić, finalistka prve sezone, povedala, da se je pred šovom prehranjevala zelo nezdravo in da se kljub temu, da je popolnoma spremenila svoj življenjski slog, še vedno bori z željo po sladkarijah.  

Jasna Kuljaj, voditeljica oddaje, ji je na to odvrnila, da se s to željo več kot očitno bori zelo uspešno in razkrila, kaj odgovarja ljudem, ki jo sprašujejo po Indirini postavi. "Ljudje me sprašujejo: 'Ali je ona tudi v živo videti tako suha, kot je na fotografijah?' Jaz jih takoj potolažim: 'Mah, kje, v živo ne. V noge je malo močna.' Vsem to povem,“ se je pošalila Jasna.

Indira se je komentarju iskreno smejala in pripomnila, da so takšne noge sedaj moderne. Z njo se je popolnoma strinjal radijski voditelj Tadej Bricelj. "Meso mora biti. Indira, super si,“ je povedal.

Komentarjev 3
  • Vasilij Vasquez 08:37 28.september 2018.

    Pred slikanjem je prezivela ure pred ogledalom (trepalnice, sminka, makeup, sencila, pofarbani lasje.....) po slikanju pa se obdelava slik v photoshopu in vi men zdaj kaka lepotica je? Naj se pokaze nenamazana pa bomo vidl to naravmo lepoto.

  • Lovebites 15:13 05.junij 2018.

    Ni mi jasno,da pisete o tej cefurki.Kaj je ona?Nic.Niti ni zmagovalka sova,sili se v ospredje,grda faca z preracunljivim in ledenim odbijajocim pogledom...Ne samo,da je se vedno debela,telo ima nesorazmerno.Noge ima prekratke.Naj gre tja,kamor spada.Ta cefurska rasa nima tu kaj iskati,pa ...prikaži več se ti muslimani se razmnozujejo na polno.

  • Tadej 13:40 05.junij 2018.

    Bajsika

Sorodne novice