Magazin > VIP
27536 ogledov

Indira Ekić odkrito: "Veliko je zaigranega"

zvezde pod klobuki Saša Despot
Indira Ekić odkrito o tem, kako delajo oddajo Od težaka do junaka.

Indira Ekić, trenutno ena najbolj priljubljenih resničnostnih zvezdnic pri nas, dobro ve, kako se obnašati v svetu zabave, hkrati pa ima tudi eno najboljših mentoric v tem poslu. Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka namreč vodi z Jasno Kuljaj, ki jo pred kamero večkrat postavi v kočljiv položaj, a Indira pravi, da je vse to le del šova: "Zavedava se, da morava narediti šov, zato se že v maski zmeniva, kje bo katera katero piknila. Veliko vsega je zaigranega, drugače pa sva zelo dobri prijateljici. Pred kamero pač moraš narediti šov, ni druge. Joj, moram spet nek škandal narediti, da se bo malo govorilo o meni. Heeecam se."

Gorske sanje Magazin Razkrivamo podrobnosti: Tako Indiro razvaja fant

Indira je s fantom Maticem čez poletje sicer načrtovala počitnice z letalom, a so načrti žal padli v vodo. "Ljudje mislijo, kaj Indira dela? A dejansko mi diploma vzame veliko časa, saj želim do septembra končati. Zato sva tudi odpovedala počitnice in bova vzela neko last minute varianto,"  je pojasnila.  

Komentarjev 6
  • wingspan15 11:09 11.junij 2018.

    Indira je zelo lepa punca, vendar samo dokler ne odpre ust. Tam se pa vse konča.

  • Ebony_Curr 17:49 08.junij 2018.

    Google zdaj plačuje € 794 na € 982 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom to lahko naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 33500 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje lahko to naredijo en0stavno in 600-dnevno na dan in lahko zaslužijo višje s časom ... Tako sem začel ........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • Janez_53 09:23 08.junij 2018.

    Le kje hudiča ste pa to pobrali, da je Indira Ekić "najbolj priljubljena resničnostna zvezdnica pri nas"???

Sorodne novice