Magazin > VIP
9445 ogledov

Ta tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija izgubil 100 kilogramov!

aleš hrvatin
1/2
Facebook
Kapo dol!

Nekdanji tekmovalec The Biggest Loser Slovenija, Aleš Hrvatin, je dokaz, da je mogoče shujšati tudi brez šova, v katerem se kandidati 24 ur na dan posvečajo le sebi in svojem telesu.

Aleš je ogromno kilogramov izgubil že pred kamerami, še bolj navdihujoča pa je njegova zgodba, ki se je zgodila po šovu. Kljub naporni službi Aleš trenira kar šestkrat na teden, trikrat s trenerko, trikrat sam. In rezultati so neverjetni. Sedaj je sporočil, da je dosegel svoj prvi cilj – shujšal je za 100 kilogramov.

Obrazec za otroški dodatek Končno! Slovenija Milijon Slovencev ga je imelo v rokah, zdaj gre v zgodovino

"Prvi cilj, 123 kilogramov in minus 100 kilogramov (Aleš je pred šovom tehtal 223 kilogramov, op. avt.), je dosežen. Ampak ni še konec! Z Majo sva določila nov cilj, in to je 111 kilogramov, kar pomeni, da se bom od začetka hujšanja prepolovil. Potem pa bova povečala vnos kalorij in beljakovin ter povečala trening na mišicah," je povedal nekdanji tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija, ki kljub polnem urniku najde čas tudi za skupino Aktiviraj se, ki ima na Facebooku že 4600 članov, ki hujšajo skupaj z njim in Majo Cimermančič.

 

 

 

Komentarjev 1
  • Lovebites 10:53 14.april 2018.

    No,potem pa naj razmislja o odstranitvi odvecne koze.Ker pri taki zacetni masi se je bo nabralo ogromno.Sam da pa se spravis na 200+kg,bolano.Ze pri nizji tezi bi moral k psihiatru.Ne vem,kako se je lahko tako naziral in cakal tako dolgo.Saj ...prikaži več s tako tezo ne mores nic pocet.Razen jest in lezat.In to je skapiral komaj zdaj....