Magazin > VIP
3037 ogledov

Jasna Kuljaj: Za nami je napornih nekaj mesecev

Jasna Kuljaj Planet TV
Za Jasno Kuljaj je napornih nekaj mesecev, zato je potrebovala oddih.

"Za nami je napornih nekaj mesecev, sedaj pa smo skupaj, zadihali in živimo umirjeno družinsko življenje s pozitivnim pogledom na prihodnost," pravi Jasna Kuljaj, ki je pomladno TV sezono vodila kar dve pogovorni oddaji in redno nastopala s svojo predstavo Borka, ki bo stalnica tudi v jeseni. Kaj ji prinaša nova TV sezona, pa še ne ve.

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj ne ve, ali bo jeseni imela delo na televiziji

Jasna je del dopusta preživela z družino na Lefkasu, nato pa se je za štiri dni s prijateljicami odpravila še na Malto. "Dobila sem povabilo prijateljic in takemu povabilu se težko odrečeš. Uživale smo v morju, soncu, malo tudi v nočnem življenju, a sem ugotovila, da to ni zame, ker rabim precej časa za okrevanje. Bolj umirjeno družinsko življenje je pustilo posledice in sedaj me na dopustu zanima le še, kaj bomo jedli. Tako da v dvoje ne hodim več ven, le še v družbi, da ni slučajno kdo razočaran, če jo prej mahnem domov," je še povedala Jasna.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.