Magazin > VIP
235 ogledov

Jasna Kuljaj se preživlja s prodajo cvička

Jasna Kuljaj Planet TV
Voditeljica Jasna Kuljaj bo danes gostja oddaje Državljan Toš, v kateri bo odkrito spregovorila o svoji brezposelnosti in o tem, kako trenutno služi denar.

Jasna Kuljaj, ki že nekaj časa bije sodno bitko z nekdanjim delodajalcem, bo spregovorila o svoji brezposelnosti in težavah, ki jih imajo mladi. "Malo mi je že dolgčas, ker se moram boriti zase, saj bi se rada borila še za koga drugega," je povedala. Nekdanja voditeljica je prepričana, da so mladi oropani možnosti, da bi pomagali drugim, saj so prezaposleni z urejanjem svojih osnovnih življenjskih in bivanjskih razmer.

Na zavodu ji je bilo neprijetno

V oddaji se je med drugim dotaknila deleža brezposelnih ljudi in priznala, da je tudi sama med njimi. "Če želiš nekaj delati in da ti nekdo nekaj izplačuje, moraš namreč ustanoviti s. p., pogoj, da dobiš tisto subvencijo, pa je, da se moraš dati na seznam uradno registriranih brezposelnih oseb." Jasna je delila tudi izkušnjo z zavoda za zaposlovanje: "Zadnjič sem bila na zavodu in je bilo zanimivo. Nisem si mislila, da bom to doživela. Počutiš se malo čudno. Na koncu se sprašuješ, ali si si sam kriv. Mogoče, če bi ta svoj jezik bolj pri miru držala." 

A čeprav je uradno brezposelna, to še ne pomeni, da je brez dela. "Nekaj delam, cviček prodajam, očiju pomagam, in to je to. Pa še kaj drugega prodajam," je pojasnila in dodala: "Na koncu samo še prodajamo; dobro, da imamo kaj prodajati, a ne?" je cinično končala svojo odkrito izpoved.

Komentarjev 3
  • kapibara 17:33 30.oktober 2013.

    Št. pomaga, samo ne za službo- za obisk savnanja.. po kolk pa je ta njen cviček ali pa ta njena "posteljne cvičkarijada" ...??

  • KLOBO 14:04 30.oktober 2013.

    Saj imaš številko od g. Pličanića, a ta številka nič ne pomaga !!?

  • renemario 14:02 30.oktober 2013.

    Jasna ne se predat. Banda iz RTV SLO bo kmalu plazila po kolenih ..., ko bo definitivno zmanjkalo denarja in bo folk na cesti.