Magazin > Film & Glasba & TV
4174 ogledov

Jasna Kuljaj: Jeseni jo bomo ponovno gledali

Jasna Kuljaj Planet TV
Še v začetku avgusta je bila njena televizijska kariera negotova ...

Znana sta voditelja resničnostnega šova Bar, ki na Planet TV prihaja že v torek, 4. septembra. Gledalce bosta v Baru pozdravila izkušena voditeljica Jasna Kuljaj in Domen Kumer, ki smo ga bili doslej vajeni v drugačnih vlogah. Novega izziva se zelo veseli in se pošali, da treme nima: "Moj edini strah in trepet je Jasna." Čeprav se Jasna in Domen poprej nista osebno poznala, pa sta se v resnici hitro ujela in že na prvih vajah poskrbela za nalezljivo hudomušno energijo.

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj ne ve, ali bo jeseni imela delo na televiziji

Jasni sicer ni tuje niti delo v gostinstvu, saj je v študentskih letih delala v strežbi, medtem ko Domen pladenj raje prepušča drugim: "Ker sem malo bolj nerodne sorte, verjamem, da to ne bi bilo najbolj varno za obiskovalce."

Jasna in Domen tekmovalcem svetujeta predvsem to, da naj se posvetijo delu. "Držijo naj se svojega cilja," pravi Domen, Jasna pa dodaja: "Do zmage bo prišel nekdo, ki bo pokazal dovolj gostinskega znanja, hkrati pa dovolj medčloveškega čuta, da ga ne bodo prehitro vrgli ven."

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.