Magazin > VIP
6058 ogledov

Jasna Kuljaj ni izbirčna: Pod roke prišla tako Madžarom kot Srbom

Jasna Kuljaj
Še vedno pa je zvesta tistemu v Ljubljani.

Frizerskemu salonu namreč oziroma frizerki Almi, ki je Jasni in njeni hčerki Anastaziji uredila podobni pričeski. Jasna je ob tej priložnosti svojo čudovito hčerkico, ki je popolna mešanica svojih staršev, pokazala Facebook prijateljem. 



Sicer voditeljica pravi, da glede izbire frizerjev ni izbirčna, se pa rokam lepotnih strokovnjakov radi prepustita obe s hčerko in te minute izkoristita tudi za dekliško druženje:  "Ko potujem naokoli, se prepustim tudi rokam različnih frizerjev. Tako sem se letos strigla že v Budimpešti in v Beogradu. Ko pa sem v Ljubljani, rada obiščem Almo, ki ima salon v ljubljanskih Dravljah. Alma je mojstrica frizurc, sodelovali sva že pred leti, ko mi je ustvarjala frizure z lasnimi podaljški za oddajo Na zdravje. Tokrat sem jo prosila, če mi postriže izsušene konice od sonca in morja, ko pa je zaključila s striženjem pa sem jo prosila, naj mi naredi pričesko, s katero se bo dalo lažje preživeti v teh pasje vročih dneh. Alma je na svoj stol povabila še Anastazijo, ki me je spremljala, in še preden sem preštela do pet, je bila Anastazija že lepotička z dolgimi kitkami, saj ji je mojstrica v kitke vpletla vijolične pramenčke. Tako da Anastazijini laski seveda niso pobarvani. Ima pa pobarvane nohtke, brez tega ne gre."

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj: Za nami je napornih nekaj mesecev
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice