Magazin > VIP
19283 ogledov

Domen Kumer: To se je zgodilo z njegovim gradbenim poslom

bar show Saša Despot predstavitev šova Bar
Zakaj se je pevec odpovedal dobičkonosnemu poslu v Avstriji?

Domen Kumer je pred leti svojo dvanajstletno glasbeno kariero obesil na klin in se posvetil donosnem gradbenem poslu, v katerega ga je vpeljal oče. V sosednji Avstriji je namreč kupil parcele in začel graditi stanovanja, a že leta 2014 povedal, da mu med poslom, delal je tudi na gradbišču, čez glavo šine kakšna melodija. Zdržal je do letošnje pomladi, ko se je na sceno vrnil s skladbo Midva. Očitno je bil čas res pravi, saj se bo Domen vrnil v velikem slogu, na Planet TV so mu to jesen namreč zaupali vodenje resničnostnega šova Bar, ki ga bo vodil skupaj z Jasno Kuljaj.

bar show Magazin Jasna Kuljaj o Kumru: "Če naju ne bi vzel Planet, bi naju poklical Potrebuješ"

Kaj pa gradbeništvo, se Kumru ni obrestovalo? "Posel je bil uspešen, a s srcem nisem bil pri njem. Po dvanajstih letih na glasbeni sceni sem potreboval odmor, a sem hitro ugotovil, da me vleče nazaj v glasbo. Očitno je bil čas pravi in sedaj se vidi, da se mi je ta odločitev obrestovala," nam je zaupal 35-letni Domen, ki pa je še vedno samski in pravi, da tisto pravo še kar čaka.

 

Komentarjev 10
 • borut08 14:12 03.september 2018.

  V avstriji ni prostora za lenuhe in lopove,tam je red in treba delati in ne mores biti pridedav na drzavne jasli kakor v Slo.

 • nizakej 23:46 01.september 2018.

  Ta pa Benčkova bi mogla skupaj dobiti nagrado za Podjetnika leta 2018. Jima je biznis tako dobro laufal, da sta njuna popolna teleščka večkrat doživela šok.....še dobro da sta preživela ta stres.

 • Avatar vec
  vec 18:53 01.september 2018.

  Roko na srce, ampak jest na njegovem mestu pičim direkt v Germanijo in se deklariram kot sirijec, ker ON zgleda bolj sirijec kot ti ki pri nas dobijo AZILJ