Magazin > VIP
10661 ogledov

Tudi Jasna Kuljaj se je lotila tega dobičkonosnega posla

Jasna Kuljaj Planet TV
Poleg vodenja, pisanja scenarijev, nastopanja, zabavljaštva in prodaje cvička je v svoj poslovni opus dodala še to novodobno in zelo dobičkonosno dejavnost.

Tudi Jasna Kuljaj se je podala v svet bloganja, saj si želi razkrivati zgodbe iz zakulisja ""šov biznisa, materinstva in glamurja, kot pravi sama. "Mislim, da sem v osnovi pisec. Želela sem postati novinarka, to sem tudi študirala, potem pa je prišlo vse, kar je prišlo, čeprav to vključuje tudi pisanje, saj pogosto pišem scenarije za oddaje in prireditve. Ker pa življenje, ki ga živim, ponuja toliko anekdot, sem si želela nekega prostora, kjer bi se lahko svobodno izražala in objavila več kot le eno fotografijo in dva stavka, kot to dopuščata Facebook in Instagram. Tako se mi je zdel blog odlična ideja. Veliko sem sicer povedala že v svoji predstavi Borka, a v uri in pol ne moreš razkriti vsega, a se mi zdi škoda, da bi šle vse te anekdote v pozabo," pravi Jasna.

Jasna Kuljaj Magazin Neverjetna hči Jasne Kuljaj! Zvezda že pri treh letih ...

Voditeljica na svojem blogu piše o materinstvu, lepotičenju, zdravju in zakulisju sveta slave. Na enem mestu je zbrana tudi njena biografija in projekti, pri katerih je sodelovala, ter številne fotografije, ki jih je Jasna na kup dajala več mesecev.

Si Jasna z blogom želi zaslužiti?

Bloganje je danes lahko zelo dobičkonosen posel, se ga je Jasna lotila zaradi tega? "To je, iskreno, za mojo dušo, seveda pa niti slučajno ne zanikam, da se bodo v rubriki Lepota in zdravje pojavili produkti in ljudje, katere uporabljam in jim zaupam. V prvi vrsti pa se bloga nisem lotila, da bi zaslužila, temveč, da bi ljudi nasmejala. Blog tudi lepo povzame vse, kar sem. Tudi mamica, a nisem samo mamica," je izdala voditeljica, ki ji je nov projekt omogočil tudi to, da se je malce ustavila in pogledala stvari za nazaj.

Seveda se lahko nadejamo branja Jasninih zabavnih prigod, v eni izmed njih je tudi razkrila, kdaj in kako s partnerjem ob norih urnikih in starševstvu najdeta še čas za intimo. Več si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 2
  • marija57 15:28 28.oktober 2018.

    Bravo, sposobna punca.

Sorodne novice