Magazin > VIP
10849 ogledov

Jasna Kuljaj: Če ste mislili, da bolj vroča ne more biti …

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Planet TV
Voditeljica Jasna Kuljaj zopet preseneča s svojo drznostjo.

Temnolasa voditeljica resničnostnega šova Bar, Jasna Kuljaj, je znana po tem, da redno skrbi za svojo postavo, a ker ji je potenje v fitnesu postalo dolgočasno, se je odločila za nekaj novega. Ples ob drogu, s fotografijami iz te vroče dejavnosti, pa razveseljuje tudi svoje Facebook prijatelje.

Jasna Kuljaj Magazin Tako je znani radijec "zapel" Jasno Kuljaj

"V bistvu me je tovrstna vadba zamikala že med snemanjem oddaje The Biggest Looser, ko so ta ples preizkusili tekmovalci. Takrat me je Bonny Hrovat povabila na vadbo in to sva  pol leta kasneje tudi uresničili. Za mano je že tretja ura in vsakič boljše mi gre. Od vseh izzivov v športu mi je najtežje dvigovanje lastne teže, vedno sem raje tekla, skala v daljino, v višino … zato se drživa elementov, ki se izvajajo bolj pri tleh," je izdala Jasna, ki priznava, da ples ob drogu ni mačji kašelj in da zanj potrebuješ veliko fizične kondicije. Velika prednost vadbe pa je ta, da lahko s seboj vzame tudi hčer, kar pomeni, da ji ni treba skrbeti za varstvo.

jasna kuljaj Magazin Noseča Jasna Kuljaj klicala policijo

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice