Magazin > VIP
35747 ogledov

Sin Cavazze in Oriane Girotto Ljubljano spravil na noge!

Oriana Girotto facebook
16-letni Aleksander Boris Cavazza spet dokazal, da kri ni voda.

Ob 60. obletici rojstva kralja popa, Michaela Jacksona se mu je na glavnem ljubljanskem "uličnem odru" poklonil tudi plesalec, pevec in imitator Aleksander Cavazza, sicer sin igralca Borisa Cavazze in voditeljice Oriane Girotto. 16-letni Aleksander je na Prešernovem trgu navdušil tako Ljubljančane kot turiste, ki so se množično ustavljali in prisluhnili talentom mladega Cavazze, ki so mu ulične predstave že povsem domače. Pred kratkim je v Ljubljani namreč nastopil tudi s šolskim bendom.

Oriana Girotto Iskreno Magazin Oriana: "Dobro je, da sva se z Borisom razšla"

Mami Oriana pa je vse skupaj ponosno posnela in delila na Facebooku. Čeprav ima še mlajšega sina z glasbenikom Maticem Ajdičem, pravi, da je bil Aleks že od majhnih nog nekaj posebnega in da je odličen tudi v vlogi starejšega brata. Njene prijateljice se celo šalijo, da bi si želele "naročiti" prav takšnega sina kot je Aleks.

 

Komentarjev 6
 • Pišem 12:21 03.september 2018.

  Jao slovenčki zahojeni a vam je res tako bedno, da popolnoma vsak članek spluvate. Fant ga res dobro plesno oponaša in vi zopet pluvate. 90% vas poleg pluvanja in fovšije, nima niti enega talenta!

 • To Maš 12:43 02.september 2018.

  Sej je vse lepo in prav ampak množično ustavljanje Ljubljančanov in turistov...to pa presega meje dobrega okusa, in da je Ljubljančane dvignil na noge...Ah. Trije niso množica in spravil na noge je Bregović Ljubljano 20 let nazaj z Bolgarkami, pa ...prikaži več Kellys family ko so prvič razprodali štadion pa Đinx na zadnjem koncertu pred razpadom. Razumem se poznate pa delate Oriani uslugo. Ampak sem prepričan da obstajajo še drugi načini kot so laganje in natolcevanje. Živela Slovenija elitizem in nepotizem.

 • Avatar Leon
  Leon 11:17 01.september 2018.

  Slovensko malomeščanstvo ne pozna meja ? Od slik otrok TV vremenarke do Pahorjevega Lukeja ........nagravžno in bizarno .