Magazin > Film & Glasba & TV
3775 ogledov

Uff, na Planet TV nas čaka napad dekoltejev!

Nova zvezda Slovenije Planet TV
Poleg tekmovalnega pevskega šova Nova zvezda Slovenije, ki na Planet TV prihaja že v soboto, 17. marca, ob 21.00, bo zatem prvič na sporedu tudi komentatorska oddaja Zvezda magazin.

V oddaji bodo voditeljica Jasna Kuljaj, Katja Ajster - Kataya in Oriana Girotto komentirale nastope bodočih zvezd.

V soboto, 17. marca, bomo na Planet TV lahko prisluhnili prvim glasbenih talentom, ki se bodo potegovali za naziv Nova zvezda Slovenije. A to mesto je rezervirano samo za enega od kandidatov, ki bodo morali s svojim pevskim talentom in nastopom žirijo prepričati najprej na avdicijskih oddajah. Najboljši med njimi bodo svoj nastop lahko nadgradili in se v najlepši luči pokazali tudi na največjem odru slovenske televizije.

Dogajanje bodo v komentatrski oddaji Zvezda magazin, ki bo prvič na sporedu prav tako v soboto, 17. marca, a ob 22.30 budno spremljale tudi voditeljica Jasna Kuljaj, pevka Katja Ajster – Kataya in televizijska voditeljica Oriana Girotto. "V naši oddaji bomo v enaki meri spremljali tako tekmovalce kot žirante. Še posebno pozorna bom na doslednost žirantov, zato bom gledala, kako so ocenjevali danes in kako zadnjič. Tudi razjezila se bom, če bo kakšnemu tekmovalcu s strani žirantov storjena krivica!" o novi komentatorski oddaji pravi Jasna.

"Tekmovalcem ne morem svetovati, kako postati zvezda, saj sem ugotovila, da ne obstaja sklop lastnosti, ki te naredijo zvezdo. Je pač tako, da si ali pa nisi zvezda. Na nek način je to stvar usode", je o svoji vlogi v komentatorski oddaji dodala Kataya. Nove vloge in nove oddaje pa se veseli tudi Oriana: "Glede na to, da v slovenskem medijskem prostoru glasbi ni namenjeno ravno veliko prostora, sem vesela, da ji bomo v naši oddaji namenili pozornost, ki si jo zasluži. Vidim namreč, da ljudem v Sloveniji glasba res veliko pomeni, saj vsi radi pojejo in plešejo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.