Magazin > VIP
18140 ogledov

Taka je bila Katayina ritka pred štirimi leti

kataya Facebook
Kataya je razkrila, da je njena popolna postava le stranski produkt zdravega življenja.

"Ne hodim v fitnes, da bi imela lepo postavo, to je posledica tega, da zase skrbim kolikor lahko. Grem takrat, ko lahko grem, ker sem polno zaposlena. Snemam risanke, imam redno službo, popoldne šolo, izpite, vse živo imam in grem včasih zelo utrujena v fitnes. Ampak boljše tistih 20 minut, kot da ne naredim ničesar. Kar se prehrane tiče, pa jem tisto, kar mi paše. Pojem tudi kakšen burger, ampak s kvalitetnim mesom. Veliko let sem bila vegetarijanka in veganka, a sem opazila, da se počutim bolje, če vsake toliko pojem malo mesa. Ampak vse bolj bio, imamo domačo zelenjavo, domača jajčka … Jem, kar mi paše, tudi, če imam zato kakšen obroček na trebuščku. Ne stremim k temu, da bi bila popolna. Kvadratke, ozek pas, veliko rit, potem pa si daš še umetne joške, da izgledaš cel popoln. Resnično življenje ne deluje tako," pravi seksi pevka Kataya, ki je na Instagramu pokazala, kako danes z desetimi kilogrami več izgleda bolj seksi kot nekoč. 

Magazin Poglejte, kakšna je bila Kataya pred lepotnim posegom na obrazu

Kljub pikrim komentarjem na račun lepotnih operacij, se jih Kataya poslužuje tudi sama: "Plastičnih operacij se še nisem posluževala, estetski popravki pa so minimalni. Skrb za kožo, hialuronska kislina v mejah normale, ne kot punce na domači in tuji sceni, ki izgledajo kot račke. To je iznekaženje obraza. Vsekakor podpiram, a v mejah normale."

Pevka pa ni bogata le v spodnjih nadstropjih, temveč tudi v zgornjem, saj poleg rednega in honorarnega dela tudi študira, pred kratkim pa je celo osvojila certifikat iz znanja angleškega jezika, kmalu se bo lotila tudi nemškega. "Sociologije in filozofije nisem končala, vendar tudi to mislim v prihodnosti še narediti. Trenutno študiram logistično inženirstvo in mi je študij zelo všeč," dodaja.

Srečna je tudi v ljubezni, celo ponovno zaročena, ko beseda nanese na bivšega zaročenca, pa se kar malce razburi: "Vsak človek je že kdaj zamenjal partnerja. Najraje imam tiste, ki pišejo zlobne komentarje, v resnici  pa imajo doma propadle zakone in se jim na žalost lahko le smejim. Če so napisali, da Beyonce ne zna peti, potem so res bogi, jaz jim privoščim samo srečo."

Kataya | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 7
  • Skipi 13:16 03.februar 2018.

    Tole ni problem narediti z nekaj obiski v fitnesu.

  • Lovebites 10:53 03.februar 2018.

    Ne opazim razlike med slikama

  • 4krogci 10:37 03.februar 2018.

    Zdrav nacin zivljenja? Kako to,ko je pa tolkrat “spricana”?

Sorodne novice