Magazin > VIP
24116 ogledov

Poglejte, kakšna je bila Kataya pred lepotnim posegom na obrazu

Facebook
Sprememba je zelo opazna!

 | Avtor: Andraž Martinšek Andraž Martinšek
Pevka Kataya se ne sramuje, da si je dala popraviti ustnice. Razlog? Kot pravi sama se je za to odločila, ker pravi, da zgornje ustnice sploh nima. Majhen popravek in pevka je bolj samozavestna.

Zgovorna glasbenica meni, da je narobe, da so dandanes vsa dekleta enaka, da se oblačijo enako, da si enako nanašajo ličila in da si pri lepotnem kirurgu želijo enakih posegov.

"Ker je poplava punc, ki si želijo imeti ogromna Kylie Jenner usta objavljam svoj mali "popravek". Nič ni narobe s tem, da si želimo izgledati najbolje, vendar v mejah svoje lastne originalnosti. Ko odprem Instagram so vse punce enake, ogromna umetna usta, manjka jim pol nosu, vse iste frizure in mejkupi.. Ni več originalnosti... Jaz sem si popravila eno stvar na telesu in to so usta," je zapisala pevka na Facebook in dodala: "Vedno vzdržujem minimalnost, ker ne glede na to, da je sedaj popularno, da smo vse iste, se temu ne podrejam. Upam, da bo to odprlo oči marsikomu."

Za Žurnal24 je povedala, da jo moti, da živimo v svetu, kjer se premalo ceni naravna lepota in je vedno več deklet istih. "Vse imajo enak nos. Tudi jaz imam velik nos, a si ga ne dam popraviti, ker je moja slovanska poteza in ne moremo biti vse iste, narejene po nekem kalupu."

Komentarjev 10
  • McClain 14:08 10.september 2017.

    da jo vidite še mal prej... ubibože

  • zverko 22:06 09.september 2017.

    Naravno je najlepše tudi krokodil je najlepsi zaradi narave in evolucije tko da pvc in plastika ter podobno ne hvala razumem popravke zaradi nesrec ali poškodb ne pa zato ker ti nic ne manjka lp

  • Klementina8 12:48 09.september 2017.

    Stvar okusa,ampak meni ona nikoli ni bila vsec.Niti brez ustnic,niti zdaj.Antipaticna,cudaska in zakompleksana.Pa kolk je govorila o karieri v Ameriki.Je neka wanna be nekaj.Hoce biti nekaj vec,pa ji ravno ne uspeva najbolje.Podpovprecna tako po videzu,petju in obnasanju.

Sorodne novice