Magazin > VIP
126 ogledov

Kataya: "Rešila nam je rit“

Ema 2017, Duncan Kamakana, Kataya Saša Despot
Pevka Kataya se je odzvala na negativne kritike.

Pevki Katayi in Dunacanu Kamakani se s pesmijo Are you there ni uspelo pribiti v finale letošnje Eme, je pa romantični nastop pri gledalcih pustil pečat, tudi zato, ker je Katayina obleka na trenutke spominjala na kostum Elze iz Ledenega kraljestva. Ob to so se namreč mnogi obregnili.

Nihče pa ne ve, kakšne težave je imela Kataya s to obleko, ki jo je šivilja končala zadnji hip: "Obleka bi morala biti videti popolnoma drugače. Zadnji dan smo morali dokupiti še 20 metrov blaga, da je nastala tista ogromna puhasta oblekica, pas pa smo dodali naknadno, ko smo videli, da sem bila preširoka. Na vaji sem namreč večkrat padla, ker sva z Duncanom hodila po obleki. Vsa čast naši šivilji, ki nam je dejansko rešila rit. (smeh) Skratka, veliko je bilo težav. Na koncu pa smo bili vsi zadovoljni, saj za popravke res nismo imeli veliko časa,“ je za Žurnal24 povedala Kataya in dodala: "Poleg tega pa pripombe gledalcev niso niti tako slabe. Navsezadnje smo res hoteli pričarati pravljico. In smo jo. Naš namen je bil dosežen in zelo smo zadovoljni s projektom.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.