Magazin > VIP
264 ogledov

Naša pevka spet poskrbela za mokre sanje

kataya Facebook
Kataya tokrat pokazala svojo privlačno zadnjo plat.

Pevka Kataya se je s svojim izbrancem Timom odpravila na morje, a na svoje oboževalce lepotička na srečo ni pozabila in jih pocrkljala s fotografijo svoje vroče zadnje plati.

Pevka je sicer znana tudi po tem, da svojega telesa ne skriva in da rada objavlja fotografije, zaradi katerih moški težko zaspijo. Kot nam je zaupala v pogovoru, takšne posnetke objavlja tudi zato, ker meni, da je ženska seksualnost diskriminirana.

"Poanta fotografije je tudi osvoboditev žensk od objektivizacije in pretirane seksualizacije njihovega telesa. Moški ženske objektivizirajo na takšen način, da ji ne dopustijo lastne seksualnosti. Ženska seksualnost je nekako diskriminirana. Kar je moškim dovoljeno, ženskam ni. Moški se počutijo ogrožene, če srečajo žensko, ki se zaveda svoje seksualnosti in je osvobojena vseh pritiskov družbe. Ženske pa se drznosti ustrašijo, ker si tega ne dovolijo, saj vedo, da bodo deležne istih kritik kot ženska, ki si je drznila narediti korak naprej. Gre za premikanje mej v družbi, glasbi in umetnosti.“

Komentarjev 7
  • Margity Tedea 19:33 13.avgust 2016.

    Babnica je ubrisana. In obsedena z ekshibicionizmom (katerega potem skuša prodajati kot nekakšen boj proti diskriminaciji žensk in ženske spolnosti). Ne poznam moškega pevca, ki bi menil, da se mora razkazovati, razen če je bedak. Kataya je šla ...prikaži več v L.A. in se tam gola razkazovala pod pretvezo, da je to potrebno za kariero in da brez tega ne gre. No, in kje je zdaj ta kariera? A mogoče Ariana Grande in Selena Gomez snemata gole videospote? Ali p dobre, uspešne pevke pri nas?Kataya ima kariero v riti (pa še ta rit nas ne zanima).

  • BenX 09:36 11.avgust 2016.

    C.R. je zaradi nje doživel mokre snje...

  • Borut Gostincar 23:33 10.avgust 2016.

    Raje imam, če sploh, 'neznano' Slovenko! ;)