Magazin > VIP
823 ogledov

Kataya sprva skrivnostna o svoji novi službi

Kataya Facebook
Pevka Kataya je le našla službo.

Pevka Kataya je julija za Žurnal24 povedala, da že več mesecev neuspešno išče službo. "Hodila sem na razgovore, na katerih pa mi je vsak rekel, da sem tako znana, da me ne morejo zaposliti. Slišala sem tudi komentar: 'Kaj pa taka znana oseba dela tukaj?' Takšno mišljenje me preseneča, saj vsi vemo, kakšno je stanje pri nas in da s petjem v Sloveniji ne moreš preživeti,“ je takrat potarnala.

Po enem letu razgovorov pa se ji je le nasmehnila sreča. "Službo sem dobila v javnem podjetju, kjer sem super zadovoljna. Opravljam redno delo poleg tega pa še nastopam, delam na Radiu 2 ter sinhroniziram risanke. Sem zelo srečna, blagoslovljena ter hvaležna za vse te priložnosti," je sedaj dejala za naš medij, kje točno dela, pa sprva ni želela razkriti, nato pa je le povedala, da so jo zaposlili pri Slovenskih železnicah.


Komentarjev 4
  • Kataya 15:20 10.december 2016.

    Kaksen :) Zasluzim vec kot ti po vsej verjetnosti, plus da imam še najmanj 4 razlicne druge vire dohodka. Kaj pa imas ti? Kaksen uspesen biznis z sabo? Verjetno da ne, ker svoj cas zabijas med komentarji. Pa srecno hehe.

  • Avatar roksa
    roksa 12:59 10.december 2016.

    Deklina ma prav....je treba delat, da nebo klošarla, tak kot Rado Mulej.......toti naši estradni umatniki so za poscat, no......

  • moder 09:43 10.december 2016.

    Ve se kakšen kader konča na SŽ :D