Magazin > VIP
1880 ogledov

Znana Slovenka ima ritko za oblizniti

Kataya Instagram
Pevka se rada pohvali s čvrsto ritko. Povedala nam je, kako jo je 'dobila' in kako noro jutranjo navado ima.

Zgovorna in nasmejana pevka Kataya na svojih družbenih omrežjih rada pokaže, kako zelo je postavna. Najbolj pa je ponosna na svojo zadnjico: "Najraje treniram ritko, ker imam takšno postavo, da imam brez vadbe zelo plosko zadnjico. Zato je napredek pri meni zelo počasen in naredim res veliko vaj za čvrsto in bolj okroglo zadnjo plat."

Poudarja, da rada trenira celo telo in da ima zjutraj prav poseben ritual: "Sicer treniram dvakrat do trikrat tedensko, kolikor mi le uspe. Se pa potrudim, da grem vsaj enkrat na teden na Šmarno goro, poleg tega pa vsako jutro naredim 20 sklec … Še pred umivanjem zob!"

Dodaja, da pri prehrani sicer nima težav, saj ima rada zdravo prehrano: "S prehrano zadnje čase sicer nisem bila pridna, zato je malce zrastel trebušček, drugače pa mi nezdrava hrana ne paše. Vedno jem polnozrnate izdelke, veliko domače zelenjave, ribe in malo mesa. Če se že prregrešim, to naredim s polnozrnato vegansko pico ali z domačimi beljakovinskimi ploščicami. Da ne bo pomote, čokolada in kozarček vina mi ne uideta."

Pravi, da redno trenira zato, da bi bila čim bolj zdrava in močna in da skuša biti še bolj pridna, odkar je dobila službo, v kateri večinoma sedi. "Zadnjico sem objavila za primerjavo zdaj in pred nekaj leti, ko sem jedla manj in nisem bila tako močna, v smislu dvigovanja uteži. Rada treniram celo telo, samo noge so mi malo manj ljube, saj sem opazila, da so zelo mišičaste."

Komentarjev 8
  • krtmen1 13:30 28.junij 2017.

    Saj prej dezinficiraš zadevo, potem pa poližeš...Higiena je prva.

  • Avatar gujdek
    gujdek 20:13 27.junij 2017.

    Mater, pa ravno sem mislil večerjati. Nič.., bom jutri.

  • kapibara 14:48 27.junij 2017.

    Že zvečer so babje dnevne gate "sočne"