Magazin > VIP
15302 ogledov

Helena Blagne: S Planet TV nismo našli skupnega jezika

Helena Blagne C.C.
Po naših informacijah je Helena Blagne Planet TV dala košarico.

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da je Planet TV k sodelovanju v novem talent šovu Nova zvezda Slovenije povabil Heleno Blagne. Pevka je po naših informacijah najprej privolila v vlogo žirantke, nato pa, ko naj bi bilo že vse dogovorjeno, od projekta odstopila.

“S Planet TV pri omenjenem projektu žal nismo našli skupnega jezika, verjamem pa, da bo šov zanimiv in bo imel dobro 
gledanost,"
je pevka povedala za Žurnal24, Planet TV pa je na naša vprašanja odgovoril, da so se "sestali z več znanimi imeni slovenskega glasbenega sveta".

Na stolčku, ki bi ga morala greti Helena, bomo tako videli Natalijo Verboten. Poleg nje, piše Svet24, pa bodo v žiriji menda sedeli še Nuška Drašček, igralec Uroš Smolej, novinar in pevec Tomaž Mihelič in direktor založbe Dallas, Goran Lisica – Fox.

"Prvi del glasbenega tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. Najboljši kandidati se bodo uvrstili v drugi del tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije! Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobila tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu,“ so na Planet TV zapisal v sporočilu za javnost. 

Šov bo vodil Klemen Bunderla. 

Komentarjev 11
  • tudbognasvečnereši 22:39 27.marec 2018.

    Dobra mačka za svoja leta, samo fotošop mojster je bolj slab.

  • patron 21:06 21.februar 2018.

    diva(n) z grlenim glasom, odvratno.....

  • patron 21:04 21.februar 2018.

    diva z grlenim glasom, odvratno....