Magazin > VIP
40386 ogledov

Cavazzeva žena objavila fotko brez ličil, Oriana Girotto ji je stopila v bran

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza Facebook
Na Facebooku letelo perje.

"No make up, no filter. Foto: BC,“ je šefinja Protokola Republike Slovenije, Ksenija Benedetti, žena igralca Borisa Cavazze, zapisala ob svoji fotografiji brez ličil. Pod objavo na Facebooku se je takoj nabralo ogromno pozitivnih in laskavih komentarjev, našel pa se je tudi nekdo, ki je posnetek kritiziral in s svojimi opazkami razburil celo Borisovo nekdanjo ženo Oriano Girotto.

"Da rabimo pohvale in četudi že v letih še vedno lahko dobimo dvajset let starejšega moškega ... hahaha ... se hecam,“ je uporabnica Facebooka napisala Benedettijevi, ki ji ni ostala dolžna: "Res vam želim, da bi bili srečni tudi vi, z moškim ali žensko, starejšim ali mlajšim, takim, ki je pravi za vas. Zdi se mi, da to nujno potrebujete.“

Komentatorke odgovor ni utišal, ampak celo spodbudil k nadaljnjemu komentiranju. V svojih izjavah je med drugim namigovala, da je Benedettijeva fotografijo objavila le zato, ker ji manjka pozornosti, in da so komplimenti, ki jih je dobila, neiskreni. "Ma lepota je relativna stvar, starka je lahko čudovito lepa, zaradi notranje lepote. Kič, kič kič in prav nič ne verjamem v neskončno dobroto ljudi, vsem tem osladnim frazam. In jih ne rabimo za filanje ega. Posebno ne javne osebe, katerim folk leze v rit. Zato potem v politiki ni samokritičnosti. Ker folk v obraz aplaudira, za hrbtom pa joče in kritizira, nepomembnim sosedom v svojem okolju pa serje,“ je napisala, pozneje pa še dodala: "Od javne osebe se pričakuje kvalitetnejše objave, ker lahko s tem kaj naredijo proti človeškemu primitivizmu. Ne pa ta iskanja pozornosti, how beautiful i am. Za občudovanje imaš moža, če ni narcisek in si zanj le sredstvo zadovoljitve njegovih potreb.“



Benedettijeva ji je zagotovila, da ji pozornosti zagotovo ne manjka in da ji želi, da bi bila v življenju bolj zadovoljna. Oglasila pa se je tudi Oriana Girotto, nekdanja žena Borisa Cavazze. "S tako zagrenjeno, osamljeno, nevoščljivo, antipatično, od obupa ostarelo, kislo in grdo osebo še nisem imela opravka. Mislila sem, da so čarovnice samo v pravljicah, a ne, vi obstajate. Vi in vaša tako odkrito negativna in močno odbijajoča energija,“ je zapisala Oriana, ki ima s Cavazzo sina.  

Komentatorka se je po tej objavi malce potegnila nazaj in zapisala, da se opravičuje "za izražena nerazumljena mnenja.“

Komentarjev 5
  • Anton Slapnik 17:38 10.avgust 2017.

    z dobro reklamo dobiš vsako babo s flaško na flaško

  • Žvižgač 17:32 10.avgust 2017.

    Tudi sam mislim, da bi Ksenija lahko občudovanje same sebe delila v ožjem krogu, kot je splet. Ne vem, če jo mora njen odsluženi putanier iskati po Facebooku, da vidi kako je lepa brez ličil. Je pa putanier žel včasih ...prikaži več slavo tako in drugačno, zato bi bolje, da svojo intimo pomembna gospa raje malo zakrije. Osebno me ne moti, zdi se mi pa bolno. Njena mama pa je bila in zame bo večna faca, gospa z velikim srcem.

  • Papaja Popi 12:32 10.avgust 2017.

    Kdor ne prenese kritike, naj pač ne objavlja fotk.