Magazin > VIP
16891 ogledov

Priznala! Jasna Kuljaj si želi tega znanega Slovenca

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Planet TV
Priljubljena voditeljica se na male ekrane vrača že z novo televizijsko sezono in to v vlogi, ki jo ima najraje.

Kot je že znano, bomo Jasno Kuljaj lahko spremljali tudi v novi televizijski sezoni Od težaka do junaka, ki spremlja šov The Biggest Loser: "Drži! Vračamo se s Težakom in to že tretjo sezono, ki se je zelo veselim. To je tip oddaje, ki mi zelo ustreza. Pogovarjamo se brez omejitev, spustimo se z vajeti in pogovori niso zacementirani. Ne dotikamo se le izgubljenih kilogramov, pač pa vseh življenjskih tem, ob katerih ne zardevamo," je povedala Jasna, ki pa imen komentatorjev še ne želi razkriti. "Nekaj starih imen ostaja, dobili pa bomo tudi nekaj svežine," je bila skrivnostna.

bar_2018, jasna kuljaj Magazin Jasna Kuljaj in Danica Lovenjak sta se takole spopadli

Na naše vprašanje,  kakšen tip oddaje bi želela voditi, ko se bo končala tretja in verjetno zadnja sezona The Bigest Loserja, pa nam je povedala, da bi zanjo bil izziv voditi še večji pogovorni šov, ki bi ga v studiu spremljalo občinstvo, glasbene točke in zanimivi gostje. "Pri nas so pogovori, ki so bolj osebni, vedno nekako rezervirani za manjše oddaje. Čim se zgodi večji oder oz. nekaj bolj pompoznega, se pogovori med voditeljem in gosti takoj omejijo na njihove nove projekte in to je počasi to. Zelo všeč mi je Ellen, ki postavlja tudi malce bolj drzna vprašanja, a še zmeraj na način, da se je gostje ne prestrašijo. Kar je dobro, saj, če se te znani bojijo, nočejo priti v studio. Pri nas so pogovori precej predvidljivi, izziv bi mi bil znane predstaviti kot ljudi, ki so iz mesa in krvi, a jih pri tem seveda ne bi želela spraviti v pretirano zadrego. Pa tudi glasba mora biti, kakšne šov točke dveh, na videz nezdružljivih, glasbenikov in podobno," je svoje sanje razkrila Kuljajeva. 

bar_2018, jasna kuljaj Magazin Jasnin trebušček nam je sumljiv ...

Bi šov vodila sama ali bi imela sovoditelja ali sovoditeljico? "Tako daleč še nisem razmišljala. S sovoditeljem ali sama, s tem se ne obremenjujem. Morda bi mi bil izziv ženski voditeljski par, kajti tega v Sloveniji ni. Vedno sta bodisi dva moška ali ženska-moški. Dolgčas. Če bi si morala izbrati kakega sovoditelja, bi morda iskala med  svežimi obrazi, saj jih veliko hodi po slovenskih odrih, televizijskega protora pa dobijo bolj malo. V Sloveniji se predolgo vrtijo eni in iste face, morda tudi moja (haha). Če pa bi izbirala med staro gardo, bi mi bilo zanimivo voditi nekaj skupaj z moškim, ki je tak kaliber kot Sašo Hribar. Z njim bi se recimo lepo dopolnjevala. To bi bilo nekaj drznega, takega voditeljskega para v Sloveniji še ni bilo (haha)," še dodaja. 

Sašo Hribar Show | Avtor: Narodni dom Maribor Narodni dom Maribor

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice