Magazin > VIP
6194 ogledov

Do tega znanega Slovenca Jasna Kuljaj goji tako občudovanje kot zamero

bar_2018, jasna kuljaj Planet TV
Nato pa je ugotovila, da sta se nekoč celo družila.

Tudi estradniki imajo zvezdniške simpatije in Jasna Kuljaj si je tako od nekdaj želela spoznati Miha Šaleharja, do katerega goji tako občudovanje kot zamero. Čeprav je že od nekdaj očarana nad njegovim ciničnim humorjem, pa je morala požreti tudi, da si jo je v oddaji Latrina nekajkrat cinično privoščil.

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj po ločitvi znova združena

"Vedno sem si mislila, da bi bilo z njim pa zanimivo poklepetat, da vidim, če je tudi v živo tako jezikav, ciničen in nesramen ali bi se ga dalo v dveh stavkih utišati," je povedala Kuljajeva, ki pa je pred kratkim med svojimi spomini našla fotografijo staro 15 let, na kateri so zbrani takratni sodelavci razvedrilnega programa TV Slovenija in med njimi tudi Miha. "Od nekdaj sem si želela spoznati Miho Šaleharja! Brskam po starih fotografijah in najdem tole fotko, piknik razvedrilnega programa TVS leta 2004. Ne samo, da sva se očitno že spoznala, celo piknikovala sva," je ob fotografiji, na kateri je med drugim tudi Katarina Čas, zapisala Kuljajeva.

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Magazin Priznala! Jasna Kuljaj si želi tega znanega Slovenca

Jasna pravi, da se ji to sicer pogosto zgodi, saj je v desetletnem obdobju intenzivnega vodenja oddaj in prireditev spoznala toliko sogovornikov, da je nekatere dogodke preprosto pozabila. "Včasih, ko še ni bilo telefonov, sem povsod hodila s fotoaparatom in ljudi prepričevala, da se fotografiramo. Takih spominov imam danes ogromno in še dobro, da jih imam, ker se tako spomnim na dogodke in sogovornike, ki se jih drugače ne bi. Takrat sem bila še študentka, prišla sem iz Londona, kjer sem delala za BBC, nato pa takoj na TV Slovenija in sodelovala celo pri več oddajah hkrati. Tudi kasneje smo Na zdravje! včasih snemali po dve oddaji na dan, bilo je res pesto. Stvari sploh nisem imela časa ozavestiti, z mislimi sem že bila pri naslednji stvari. Danes skušam pri vsaki stvari in pogovoru biti 100 odstotno prisotna in uživati. Danes sem bolj prisotna v trenutku in pri vsaki oddaji uživam, kot da snemam zadnjič. Včasih je bilo to po principu prežveči izpljuni, če bi šla nazaj, bi vse te goste bolje doživela, danes stvari namreč ne jemljem več za samoumnevne," pravi Kuljajeva. 

Komentarjev 3