Magazin > VIP
2612 ogledov

Se bo Jasni Kuljaj ta življenjska želja končno uresničila?

bar_2018, jasna kuljaj Planet TV
Menda se že dogovarja ...

"Težak se je končal in je šel na počitnice, jaz pa bom počela to, kar počnem vseskozi. Moja osrednja dejavnost in glavna okupacija je vodenje prireditev. Za mano je dobrodelni koncert na Koroškem, ta teden me čaka predstavitev knjige Živemu se vse zgodi, avtorja Bojana Amona, čez vikend pa vodim prireditev Teden cvička v Trebnjem, ki je ena bolj pomembnih prireditev na Dolenjskem. To mi vzame kar nekaj časa. Nadaljujem tudi s predstavo Borka, tam, kamor me povabijo in to je zaenkrat čisto dovolj. Veste, vsaka televizijska sezona je intenzivna in se konča, mora človek priti malo k sebi in si vzeti čas, da se ozre naprej." ob koncu televizijske sezone kot voditeljica na svobodi pravi Jasna Kuljaj.

"Na Planetu se nekaj že dogovarjamo za jesen, a Težak kot smo ga poznali, se verjetno ne bo delal. Tudi, če bo še kakšna sezona oddaje The Biggest Loser, se mi zdi, da sem na temo hujšanja in fitnesa v treh sezonah povedala že dovolj. Verjamem, da je to koncept oddaje, ki ni nujno, da je vezan na katerikoli resničnostni šov," pravi Jasna, ki bi ohranila formo, vsebine pa bi zajemala iz splošnega družbenega in družabnega življenja: "Imam idejo o pogovorni oddaji, v kateri bi s sočnimi komentatorji obdelovali aktualne dogodke na družabni sceni, domače in svetovne škandale ter soočili mnenja za in proti. Največji izziv pri tem je, najti sočne komentatorje! Zanimive, razgledane in po vrhu še zabavne! Če kakega poznate, mi prosim sporočite! Na Planetu zaenkrat kaže, da jih zadeva zanima, v detajle pa zaenkrat še ne bi šla. Tudi, če ne bo šlo skozi, se ne obremenjujem. Dela na terenu imam dovolj, pa tudi lastnih konjičkov, kot so treningi plesa ob drogu, ki sem jih zaradi obilice dela povsem zanemarila."

Kaj pa počitnice, si jih bo privoščila? "Življenje živim spontano, če bomo 10. junija videli, da bi nam pasalo iti na morje, se bomo 11. odpravili na pot. Ker rednega letnega urnika pri nas ni, je skok na morje mogoč le med obveznostmi, ena takih bo tudi vodenje prireditve Pivo in cvetje v Laškem, tako da me vsekakor čaka pestro poletje," še dodaja. 

indira ekić Magazin Ta komentar je Jasna Kuljaj verjetno obžalovala Čuki, Vinko Cankar Magazin Toliko računajo znani Slovenci, če pridejo na vaš rojstni dan!
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice