Magazin > VIP
56823 ogledov

Ta znana Slovenka pri 43. "trga gate"

Metka Albreht Instagram
Čas poletnih počitnic je tudi čas, ko znane Slovenke na Instagramu odvržejo oblačila in svoja zavidljiva telesa pokažejo v kopalkah …

Poglejte si nekaj najbolj vročih slovenskih mamic! Med njimi zagotovo najbolj izstopa nekdanja misica, danes stilistka Metka Albreht, ki ima tudi pri 43-tih postavo za obliznit. Ljubezen do športa se ji odlično obrestuje!

Bi verjeli, da jih ima igralka Tina Gorenjak že 47? To postavo ji lahko zavidajo celo dvajsetletnice!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skok v novo, čudovito leto 😁😄🤩 #47rules #47rocks #47isfab 😁😁😁

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial) on

Nekdanja manekenka, danes blogerka Tjaša Kokalj (33) je svojo vitko postavo obdržala tudi po porodu dvojčic.

37-letna voditeljica Jasna Kuljaj je takole zgoraj brez pred kratkim podražila svoje oboževalce in ponovno dokazala, da je še vedno vredna vsakega greha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The day in #sonneggersee #lake #see #austria #karnten #slovenische

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on

"Svoje postave nikoli nisem skrivala. Sem taka kakršna sem. Zase popolna. Obožujem hrano, sovražim šport, sem mamica in stara 36 let. Nimam jošk, mam celulit in mehko rit in trebuh, kamor spravljam vse dobrote k mi jih kuha Cool fotr," pravi vlogerka Teja Perjet, ki je kljub naštetemu prava lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To be natural is such a very difficult pose to keep up. 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 V moj inbox je priletela slika moje riti v kopalkah iz zadnjega vloga, ko se na plaži igram z otroci (vem, da je z otroki pa se mi narobe sliš;)) in poleg napis: “Teja je to tvoja zadnjica s celulitom”. Jp moja celulitasta rit je pa noge tud in ne bi mogla bit bolj ponosna na to. Oz. nase, da imam poštimane prioritete. Da se kljub “nepopolni” postavi ne dam motiti in uživam s svojimi sončki. Svoje postave nikoli nisem skrivala. Sm taka kakršna sm. Zase popolna. Obožujem hrano, sovražim šport, sem mamica in stara 36 let. Nimam jošk, mam celulit in mehko rit in trebuh, kamor spravljam vse dobrote k mi jih kuha @coolfotr;) pa še bi lahko naštevala... that’s just me. In kaj mam še? Zdravje in družino! To je vse kar šteje. Itk je pa vse v pozi:) Pejte v kopalke, sprostite se, izdihnte in se pokažte v vsej svoji lepoti (probite sliko 3-ful sede). Tok več stvari je pomembnejših kot tole:) Love yourself and be happy. ... ... ... #mom #fitmyass #celulite #belly #posing #swimming #sea #selfesteem #loveyourself #body #vacation #confidence

A post shared by perjetteja (@coolmamacitaa) on

Komentarjev 3
  • Avatar Snezalita
    Snezalita 01:20 11.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:14 10.julij 2019.

    Sr.nje same reklame da lahko komentiram. Nobena za mene, niti za silo ponucat.

  • marsal 11:02 10.julij 2019.

    verjetno trga gate vam lezbam !?

Sorodne novice