Magazin > VIP
2989 ogledov

Na to je Tjaša Kokalj čakala dolgi dve leti

Tjaša Kokalj Mediaspeed
Zaslužila si je!

Blogerka, model, novinarka in mlada mamica Tjaša Kokalj si je po dveh letih končno privoščila oddih od obveznosti in materinstva. Z možem sta bila prvič tako dolgo ločena od svojih dvojčic in si za četrto obletnico poroke privoščila luksuzno razvajanje na Bledu. "Prijazno povabilo je zame pomenilo predvsem obljubo. Sebi in Klemnu, nama, da si po skoraj dveh letih vzameva več kot le par ur za sebe. Tajming je bil popoln, saj sva minuli četrtek praznovala 4. obletnico poroke in tako sva se v dopoldanskih urah odpeljala do Bleda. Zame ravno prav daleč in ravno prav blizu za prvič," je Tjaša zapisala na Instagramu.

Očitno pa je bil njun oddih ravno prav romantičen, da je možu javno namenila tudi nekaj zelo lepih besed: "Načeloma ne maram javnega izkazovanja nežnosti, mehkih in pocukranih besed, ker se mi zdi neiskreno, zlagano, plastično. Ampak temu fantu, mojemu fantu, možu in očetu mojih krasnih deklic je treba priznati, da je en zelo fejst dec. Treba ti je dati priznanje, da si blazno sposobna oseba, z zame pravimi prioritetami, poznaš vse moje obraze in me še vedno maraš, to, kakšen krasen očka oziroma ‘ati’ si, pa sploh ne bom začela, ker te tu nihče ne našiša. Na zdravje torej nate in na naju, da sva si po skoraj dveh letih vzela en dan, en večer in eno noč samo za naju."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spominček 🧡🧡🧡

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • Majazmaja 15:13 10.junij 2019.

    Tale je pa najbolj antipatična teta, kar jih slovenski ''estradni'' klub premore. ''Novinarka,'' ki sploh ne ve, kje se oddelek za novinarstvo sploh nahaja ... Drugače ji je tale Andor ponudil eno nočitev, da kaj napiše o njih in naredi reklamo.

  • perhan63 11:31 10.junij 2019.

    ma te misice so sami mutipraktiki..vse znajo..