Magazin > VIP
15436 ogledov

Tina Gorenjak ima lepo in uspešno hčerko

tina gorenjak Mediaspeed
Jabolko tudi tokrat ni padlo daleč od drevesa.

Naša priljubljena gledališka in filmska igralka ter pevka, Tina Gorenjak, ki jo lahko spremljate v novi sezoni plesnega šova Zvezde plešejo, se je pretekli teden udeležila ljubljanskega tedna mode, kjer je od ponosa žarela.

Po modni pisti se je namreč sprehodila tudi njena 20-letna hči Nina Barbara, ki je tako lepa in postavna kot njena slavna mamica. "Vem, da sem videti malo važna. Z razlogom. Moja draga hči Nina Barbara je bila izbrana med TOP modelke in hodi po pisti kot mala boginja. Ja kaj takega! Zelo nepričakovano. Ponosna do neba. Upam, da mi bo dovolila objaviti tudi kakšno njeno fotografijo. Do sedaj mi ni. In res hvala mojemu ljubemu prijatelju, Tomažu Miheliču, ki je mojo Ninico edini uspel prepričati, da spada tudi v ta čudoviti, modni svet,“ je Tina zapisala na Facebooku.

Nina se je po modni brvi sprehodila za blagovno znamko PATRICIA PIE. Kot je razkrila že Tina, jo je odkril Tomaž Mihelič, znan tudi kot Marlena iz skupine Sestre, ki vodil agencijo Immortal models in ki je že večkrat dokazal, da ima nos za talente. Pod njegovim okriljem sedaj kariero gradi tudi Anamaria Goltes, dekle košarkarja Luke Dončića.

Komentarjev 1
  • fiston 16:01 09.april 2019.

    "Po modni pisti se je namreč sprehodila tudi njena 20-letna hči Nina Barbara, ki je tako lepa in postavna kot njena slavna mamica." No če za mamico rečeš, da je lepa kot njena hčerka je pohvala, če pa za hčerko ...prikaži več rečeš, da je lepa kot njena mamica pa se mi ne zdi ravno pohvalno.... :) No če bi ji rekel, zgledaš kot da jih imaš skoraj 50, bi me verjetno okrog kepe....