Magazin > VIP
12582 ogledov

Dončićeva Anamaria v Ljubljani prišla, opravila in izginila

Anamaria Goltes
1/8
Dončičevo dekle je bilo včeraj glavna atrakcija ljubljanskega tedna mode LJFW.

Včeraj je po modni brvi ljubljanskega tedna mode prvič hodila tudi Anamaria Goltes, predstavila je oblačila modne oblikovalke Renate Bedene. Ana v svetu mode sicer ni nov obraz, saj že nekaj let zastopa našo blagovno znamko spodnjega perila, Lisca. Goltesova, ki sicer s svojim fantom Luko Dončićem živi čez lužo, je pred kratkim podpisala pogodbo z agencijo Immortal models, ki jo v Sloveniji vodi Tomaž Mihelič, znan tudi kot Marlena iz nekdaj priljubljene skupine Sestre. 

fashion week | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Tomaž je povedal, da imajo v agenciji različne tipe modelov, da ustrežejo željam svojih naročnikov.  Verjamemo, da bo Anamaria z izklesano ženstveno postavo in čudovitim obrazom imela veliko dela, Tomaž pa ji je agencijo našel tudi v Dallasu, ki je trenutno Anin in Lukin dom. "Moda je v ZDA s strani širše publike drugače sprejeta, saj menim, da si ljudje upajo več, ko govorimo o vsakdanji garderobi," je povedala na tednu mode in si zaželela, da bi bili ljudje tudi pri nas drznejši pri oblačenju.

Sicer pa je Anamarija svoje delo opravila korektno, z njo je bila zelo zadovoljna tudi oblikovalka Renata Bedene in manekenske kolegice, ki pravijo, da je kljub slavi, ki jo dosega njen partner, preprosto in prijazno dekle. Je pa Goltesova takoj, ko je opravila svoje delo, zapustila prizorišče ljubljanskega tedna mode. Fotografije z modne piste si oglejte v galeriji.

fashion week | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Pozabite, da bi preko Ane prišli do Luka

Da je Anamaria po novem del njihove modne družne je več kot vesel tudi Tomaž Mihelič. "Veliko je predsodkov okoli telesa in mode industrije, mi pa se trudimo razbiti ta predsodek, da se v modnem svetu lahko pojavljajo le manekenke z določenimi merami. Ne želim promovirati preobilnosti, gre namreč za dekleta z malček višjo konfekcijsko številko, ki spadajo v razred modelov z oblinami in športno postavo. Anamaria ima prepričljiv obraz, lepo negovano telo, tu ne gre samo za obsege, njeno telo je čvrsto in vzdrževano. Ana je bila takoj za sodelovanje, zelo lepo odziv je tudi s strani naročnikov, našli pa smo ji tudi najboljšo agencijo v Dallasu, The Campbell Agency," je povedal.

Na vprašanje, ali je Goltesovo najel tudi zaradi zanimanja s strani naročnikov, ker gre za dekle Luke Dončiča, pa Mihelič odgovarja in zatrjuje: "Že takoj želimo poudariti, da s tem, ko bodo najeli Anamario, ne bodo prišli v kontakt z Luko. Naročniki jo najemajo, ker v njej vidijo mlada žensko s potencialom, ki ima kaj povedati, ki pogumno pove, da se udobno počuti v svojem telesu. Danes se vsi preveč ukvarjamo z videzom, Ana pa ima vsebino, je prizemljena in ima podoben pogled na svet kot ostala dekleta. Vsi smo takšni kot smo, idealni, ne smemo se pustiti zavajat potrošniški industriji. Na tem mestu vse pohvale Renati Bedene, oblikovalki, ki se je odločila izbrati modele z oblinami. V sklopu LJFW se bo predstavila še ena takšna blagovna znamka, in sicer Joseph Ribkoff."

luka dončić anamaria goltes V spodnjem perilu Šport Dončićeva izbranka zažgala splet z vročo fotografijo
Komentarjev 5
  • liliannikky 04:48 06.julij 2019.

    Dr.saguru resnično pravi urok. POTREBUJETE POMOČ KONTAKTU DOKTORJA SAGURU ZDAJ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +2349037545183 On je edini odgovor na vašo težavo in se počutite srečne v svojem odnosu. 1 LJUBEZEN 2 WIN EX BACK 3 sadje ženske 4 ...prikaži več PROMOCIJA SPELL 5 ZAŠČITNI ZNAK 6 POSLOVNO ZAPIRANJE 7 DOBRA ZAPOSLITEV 8 LOTTERY SPELL in COURT CASE SPELL.

  • milos08 19:40 02.april 2019.

    Kaj pa naj bi naredila? Sklicala novinarsko konferenco?

  • ocenjevalec 12:43 02.april 2019.

    Anomarijo? Sklanja se Anamarijo ...

Sorodne novice