Magazin > VIP
39321 ogledov

Dončićeva Anamaria takole buri moško domišljijo

luka dončić anamaria goltes Instagram
Če res nista več par, se Luka Dončić sedaj verjetno tolče po glavi.

Sta Luka Dončić in Anamaria Goltes spet skupaj ali nista? To vesta le onadva, dejstvo pa je, da si na družbenih omrežjih spet sledita.

Spomnimo. Pred kratkim smo pisali, da Luke ni več med lepotičinimi sledilci, lepotice pa ne več med njegovimi. To se je sicer zgodilo že enkrat prej. Februarja smo prejeli namig, da si parček ne sledi več na družbenih omrežjih. Informacija se je izkazala za resnično. Takrat je Anamaria s svojega profila odstranila tudi veliko skupnih fotografij, ki pa so se po tem, ko smo jo vprašali, kaj se med njima dogaja in ali je res, da sta se razšla, spet pojavile, Anamaria in Luka pa sta si kmalu zatem spet začela slediti in se pojavljati kot par.

Kakor koli že, Anamaria je na svojem profilu na Instagramu sedaj objavila vročo fotografijo, za katero je prejela več kot 5000 všečkov. Verjetno gre za posnetek, ki je nastal med kampanjo za blagovno znamko Lisca, katere obraz je svetlolaska od novembra lani. 

 

⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Komentarjev 8
  • Avatar vec
    vec 12:50 30.junij 2018.

    Zdej ko je podpisu in je v USA, je pač pupa rekla, kujemo železo dok je vroče. Ampak mami ne vem če tole odobrava :)

  • inside 08:47 30.junij 2018.

    se strinjam, fant naj še malo "živi", saj je komaj začel. Metale se mu bodo pod noge, verjetno pa snubačev tudi njej ne bo manjkalo..... Pa tudi veza takole na tako daljava pri teh letih ne bo šla.

  • Lovebites 07:28 30.junij 2018.

    Ir.K,to ni mozno,da obstaja se nekdo tako zblojen kot Fetihova.Ko ze clovek misli,da je Fetihova zrela za Polje,ugotovis,da obstaja se en tak pacient.Pa kje vidis ti lepoto na tej zenski?Pustimo stvar okusa,faco ima,kot da ji nonstop veter piha v faco,cela ...prikaži več razpotegnjena,nic huda in seksi bejba.A ona misli,da bosta skupaj?Mulc bo butnil se marsikatero,ne se slepit.Ce se ni jebac,bo pa kmalu postal.Pa ne s tole podpovprecnico.Bodimo realni.