Magazin > VIP
16681 ogledov

Nategnili ekipo Črnega Petra, Potrebuješ: "Preiskava še poteka"

Jasna Kuljaj Planet TV
Planetove ustvarjalce oddaje Pri Črnem Petru si je nekdo dobro privoščil ...

Oddajo Črni Peter ustvarjalci snemajo tudi v času koronavirusa, vendar na prostem. V sobotni oddaji bodo uprizorili Kekca, šaljivi ustvarjalci pa ne zabavajo le gledalcev, temveč tudi drug drugega. Tako nam je na uho prišlo, da jim je nekdo čez noč z zobno pasto namazal kljuke, ekipa je namreč skupaj prespala v Kranjski Gori, zaspani Ranko Babić pa si je nevedoč za potegavščino z umazanimi rokami celo pomel oči in doživel zelo neprijetno budnico. Šušlja se, da naj bi bil glavni krivec ustvarjalec oddaje Jože Potrebuješ, ki pa je v svoj zagovor povedal …

"A sedaj so name zvalili? Kljuke so res bile namazane, a je storilec neznan, preiskava še poteka. Ekipa Črnega Petra se je odločila, da bo storilcu tokrat pogledala skozi prste, pa čeprav umazane, saj je državno tožilstvo trenutno že tako preveč zasedeno," se je pošalil Potrebuješ.

V soboto, 30. maja bo ob 20.00 na Planet TV sicer predvajana posebna oddaja Pri Črnem Petru, v kateri bodo glavni akterji oddaje uprizorili Kekca. Oddajo so dva dni snemali v Kekčevi deželi v Kranjski Gori. Zabave ni manjkalo, na uho nam je prišlo tudi, da je bila noč pestra, v kar ne dvomimo, glede na zasedbo (Ranko Babić, Jasna Kuljaj, Sašo Dobnik, Boštjan Meglič-Peška in ostala snemalna ekipa). 

Pri Črnem Petru | Avtor: Planet TV Planet TV

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Carnilitta
    Carnilitta 01:13 30.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆︆︆r︆︆e︆︆d︆︆︆︆h︆︆o︆︆t︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 13:06 29.maj 2020.

    Hahahahaha kako komično zanimivo, najvišji nivo humorja, kot je tudi sama odaja, hahahaha.

Sorodne novice