Magazin > VIP
11130 ogledov

Opa, Potrebuješevi že pravi lepotici, tako ata ravna s snubci!

Jože Potrebuješ Osebni arhiv
Petra in Eva Potrebuješ vse bolj privabljata poglede …

Družina Jožeta Potrebuješa, znanega Čuka, se je tudi to poletje odpravila na družinsko potovanje v polni zasedbi, tokrat na Norveško. Družinske fotografije pa razkrivajo, kako osupljivi lepotici sta že 21-letna Petra in 16-letna Eva, ki je z očetom v kopalkah drzno skočila tudi v ledenik. 

Jože Potrebuješ | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Eva sicer obiskuje športno gimnazijo in trenira pri akrobatih Dunking Devils, Petra pa je študentka pedagoške fakultete, ki je občasno tudi foto model. Obe dekleti sta po očetu podedovali še glasbeni talent, kar sta dokazali ob 30. obletnici Čukov v Cankarjevem domu in s pesmijo Zgodba o prijateljstvu poželi stoječe ovacije. 

Jože Potrebuješ | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

In kako očka Jože gleda na to, da njegovi princesi zanimata vse več fantov? "Petra ima fanta Matica, športnika, kolesarja, ki z mano večkrat tudi kolesari in igra nogomet. Eva ima pa toliko dejavnosti, da komaj sebe lovi, kaj šele, da bi jo kdo drug," je razkril Jože, ki se očitno odlično znajde tudi v vlogi bodočega tasta. 

Petra Potrebuješ | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Jože Potrebuješ | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice