Magazin > Film & Glasba & TV
748 ogledov

Jožetu Potrebuješu žal, da odhaja

Čuki Agencija Ekskluzivno
Čuki ostajajo še brez enega člana.

Legendarno skupino Čuki zapušča njihov najstarejši član Vinko Cankar. Kot je za Žurnal24 povedal njihov frontman Jože Potrebuješ se je Vinko za to odločil, ker je mnenja, da je bilo 45 let dovolj na glasbeni sceni.

"Žal se je tako odločil. Bo pa z nami, dokler ne najdemo novega člana. Njegovo uradno slovo bo jeseni, ko bomo imeli veliki koncert ob naši 30. obletnici delovanja," je o Vinkovi upokojitvi povedal Potrebuješ, še zadnji član prvotne zasedbe. Na velikem koncertu, ki ga načrtujejo letošnjo jesen, bomo, kot je povedal Jože, priča pravemu spektaklu: "Res bo super. Prišli bodo tudi stari člani."

Čuki so v malo manj kot tridesetih letih zamenjali tri člane – namesto Marjana Malovrha je prišel Matjaž Končan, namesto Marka Vozlja je vskočil Jernej Tozon, zdaj pa Čuke zapušča še Vinko. "A energija vsa ta leta ostaja enaka in smo zelo zadovoljni, da je tako," je še povedal Jože in dodal, da iščejo novega (stalnega ali zašačnega) člana skupine, ki bi pri njih igral kontrabas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.