Magazin > VIP
12824 ogledov

Temu Čuku oboževalka sledi že pet let, vdrla tudi v stanovanje!

Čuki PR
Nekateri oboževalci včasih nimajo meje …

Ena naših najbolj priljubljenih glasbenih skupin vseh časov, Čuki, katere oboževalci so stari in mladi, letos praznujejo trideseto obletnico delovanja. Frontman in ustanovitelj Jože Potrebuješ nam je ob tej priložnosti zaupal svoje najljubše zgodbe z zvestimi oboževalci, pa tudi eno tako, ki ni najbolj prijetna. 

"Tudi ostali smo že imeli kakšno oboževalko, ki ni poznala mere, Jerneju (Tozonu, op. a.) se pa to dogaja že pet let. Oboževalka mu namreč sledi že prav patološko. Včasih je prav v nevarnosti, nekoč mu je vdrla celo v stanovanje, večkrat pa ga tudi čaka pred hišo, čeprav je iz čisto drugega konca Slovenije. Na ta račun dobivamo sporočila vsi štirje, a za enkrat tega še nismo predali policiji, ker računamo, da jo bo srečala pamet. Ne mislimo, da sicer kaj slabega hoče, je pa včasih kar naporno, sploh ob polni luni," je zaupal Jože.

Jernej Tozon Magazin Jernej Tozon objavil fotografijo svojega dekleta zgoraj brez

Na srečo je veliko več prijetnih zgodb, Jožetova najljubša je tista o čričku, ki se je zgodila že pred mnogimi leti: "Po pošti sem dobil paket, v katerem je bila škatlica polna solate. Sem si takrat rekel, kaj bi jaz to solato dobil? Ko sem malo pogledal, pa je bil med solata en živ čriček. Nič ni pisalo,od koga je, a sem takoj vedel, saj je bila to zasebna šala z nekim dekletom."

V čast in veselje pa si šteje skupino prav posebnih oboževalcev, za katere pravi, da jim ni para niti v svetovnem merilu: "Imamo oboževalke, ki so bile na več kot 400 naših nastopih. Ne vem, če ima kateri izmed svetovnih bandov take oboževalce. Imamo pa tudi oboževalca, ki je bil že na več kot sedemsto naših nastopih. In jaz našima mladima Čukoma vedno rečem, da bosta morala priti še na veliko koncertov, preden bosta dohitela te naše fante in dekleta." Jože jih tako zelo ceni, da jih je povabil celo na svojo petdesetletnico, presenečenje pa jim pripravljajo tudi ob 30 obletnici delovanja skupine. 

Skupina je bila sicer na vrhuncu popularnosti, ko so izdali skladbo Krokodilčki. Takrat je Jože v enem samem dnevu na dom dobil kar 270 na roko napisanih pisem in na prav vse so fantje tudi odpisali. Pred dnevi pa so ob trideseti obletnici izdali skladbo Če se od spominov da živet , ki so jo zapeli skupaj s Kvartopirci in ki napoveduje njihov veliki koncert v Cankarjevi dvorani, ki se bo zgodil 11. novembra. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.