Slovenija > Črna kronika
1228 ogledov

Maribor: Vlomili v trgovski center

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.

Na mariborski policijski upravi so potrdili, da je v stavbi, kjer domuje mariborska poslovalnica družbe E.Leclerc, prišlo do vloma. Več uradnih informacij za zdaj na na voljo, saj ogled kraja dogodka še traja. 

Kot poroča Večer, so vlomilci povzročili pravo razdejanje. Vstopili naj bi skozi stranski vhod in iz stopnišča, ki vodi v fitnes center, prebili steno v frizerski salon. Od tam so prišli v sosednjo parfumerijo in v notranjost centra. Poskušali naj bi vstopiti v še eno od prodajaln, kjer pa niso uspeli prebiti kovinskih vrat. 

Izropali so prodajalno z mobilno telefonijo in jim povzročili za vsaj 50 tisoč evrov škode. Podatki z varnostnih kamer kažejo, da naj bi bili v prodajalni skoraj pol ure. 
 

vlom Slovenija S Hrvaške in Italije vpadali k nam in ropali hiše

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 4
  • Avatar čavez
    čavez 09:25 28.november 2017.

    Naj dodam da brez sodelovanja varnostne službe to nebi šlo.

  • chicar 07:40 28.november 2017.

    Očitno imajo nekateri veliko časa, za povezovanje raznih filmov in fantazije, z navadnim prebojem kartonastih nakupovalnih centrov. Današnja hitra, montažna gradnja ne predstavlja prevelike težave za preboj skoraj bilo kje, kjer ni betonske ali kovinske nosilne podpore.

  • ode 19:11 27.november 2017.

    Škoda denarja za alarm, povezan z varnostno službo - sedaj se bo verjetno našel. V par dneh bi morali policaji lopove poloviti, saj se kar samo ponuja, kdo so bili oz. kdo jim je dal informacije o ustroju zgradbe in ...prikaži več varnostnih razmerah.

Sorodne novice