Magazin > VIP
8713 ogledov

Čuki: Koncerta ni bilo, Potrebuješ jo je popihal

jože potrebuješ
1/3
Osebni arhiv
Koncerta v Bovcu ni bilo.

Med navdušenimi navijači slovenskih košarkašev je tudi vnet športnik in Čuk Jože Potrebuješ, ki se je z ženo Andrejo udeležil finalne tekme v Istanbulu. Sreča v nesreči je tokrat bila, da je Čukom zaradi močnega deževja odpadel nastop v Bovcu, tako da sta zadnji dan odletela v Istanbul, ki ga sicer kot turistično destinacijo že zelo dobro poznata, saj sta bila tam že velikokrat.

Takoj po prihodu v to zgodovinsko mesto se je Jože v slovenski vasi pomešal med ostale navijače, ki so ga prosili za fotografijo in podpis, vmes pa srečal tudi veliko drugih znanih obrazov, s katerimi so prepevali in vzklikali znane napeve - Gregorja Skočirja, Petra Polesa, Jerneja Šugmana, Saša Dončića … Seveda se je vse skupaj v dvorani le še stopnjevalo. Čeprav je Jože velikokrat na raznih tekmah tako doma kot po svetu, pa je bila tudi zanj to tekma vseh tekem.  Z najvišje tribune je tokrat še posebej glasno navijal in bodril Gorana Dragiča in ostale. Evforično stanje  se je stopnjevalo vse do dviga pokala in petja Zdravljice, ki je bila tisti večer najbolj težko pričakovana pesem. Jože in Andreja sta navijala v posebni majici s slovensko zastavo, ki so jo Čuki dali delati ob 25. obletnici Slovenije. Žal mu je bilo le, da so kmalu po dvignjenem pokalu morali odleteti proti domu, saj bi z veseljem fantom stisnil zlate roke, s katerimi so tako zelo razveseljevali ne le Slovence, pač pa s svojo krasno igro tudi vso košarkarsko Evropo.

Komentarjev 1
  • smejka 16:11 22.september 2017.

    Pravi čuk bi imel koncert v kulturnem domu v Bovcu.Ker pa je 'potrebuješ',je šel pač v Istanbul.Še dobro, nekaterim ni bilo potrebno poslušat.