Magazin > VIP
12894 ogledov

Jože Potrebuješ: To je trenutek, ko je žena pomislila, da ima drugo

Jože Potrebuješ Mediaspeed Z ženo je 33 let, s Čuki pa 30! Ob visoki obletnici skupine 11. novembra vabijo na veliki koncert v Cankarjevem domu.
Tudi v tem znanem in idiličnem zakonu je nekoč prišlo do rahlega dvoma …

Jože Potrebuješ in njegova žena Andreja se poznata že iz osnovne šole, ko sta bila sošolca. Prijatelja sta postala v srednji šoli, ko sta z motorjem dve leti poplesavala na veselicah, dokler mu ni Andreja, večer preden je šel v vojsko, šepnila, da ga bo čakala. 
"Nič nisva imela, ko sem jo zadnji dan pred vojsko pripeljal domov z motorjem, pa mi je rekla, da se je odločila, da me bo počakala in od takrat sva uradno par, čeprav sva se poročila šele čez trinajst let," je izdal Jože, ki je z ženo Andrejo, s katero z veseljem in pogosto zapleše še danes, par že 33 let.

In kako se mu je v vseh teh letih in ob številnih oboževalkah uspelo upreti skušnjavi? "V ljubezni in bolezni ni nihče pameten. Vedno rečem, da smo se do danes imeli skupaj super, bog daj, da bi se imeli še kakšno leto ali pa kar do konca življenja. Važno je, da se imamo v redu in z Andrejo se imava v redu. Ne bi se rad hvalil ali pa da izpade kičasto, a v celem življenju se nisva enkrat skregala," pravi Jože, ki je ženo nekoč malo pa le spravil v dvom.

Viktorji, Jože Potrebuješ Magazin Čuki: Koncerta ni bilo, Potrebuješ jo je popihal

Ker so želo športna družina in vsako prosto minuto izkoristijo za gibanje na prostem, kar se Jožetu in Andreji pozna tudi na izklesanih postavah in mladostnemu videzu, je Jože nekega popoldneva s svojo željo ženo malce spravil iz tira, čeprav mu tega takrat ni priznala. "Kadar imamo pol ure časa, si nataknemo športne copate in gremo teči, se voziti s kolesom ali igramo nogomet. Pred kakšnima dvema letoma pa sem Andreji neko popoldne predlagal, da greva na sprehod in takrat je na sveto mislila, da ji imam nekaj strašnega za povedati ali pa da imam drugo žensko, ker pri nas to, da bi šli na sprehod, skoraj ne obstaja, saj smo vedno v pogonu," se v smehu spominja Čuk.

Komentarjev 3
  • porko2 04:17 13.oktober 2018.

    Antipatikus se je moral še tukaj oglaševat. Ta je razen Janeza, najbolj antipatični človek na planetu. Kdo lahko sploh povabi Ćuke na špil? Marko Vozel je bil zakon, ma Jožetu ni bil po volji.

  • janko89 22:47 12.oktober 2018.

    Pa koji kurac to koga briga - naj jih ima sto ona pa dvesto !

Sorodne novice