Magazin > VIP
2328 ogledov

So Erjavca vrgli s Kopitarjeve poroke?

Anže Kopitar Radio Krka
Vremenarja in radijskega voditelja Roberta Erjavca naj bi zaradi fotografij, ki jih je objavljal na spletnem portalu, vrgli s poroke Anžeta Kopitarja.

Po poročanju spletnega portala slovenskenovice.si naj bi se na poroki Anžeta Kopitarja zgodil manjši incident, za katerega je bil odgovoren Robert Erjavec. Vremenar in radijski voditelj, ki je poroko povezoval, jo je v spremstvu varnostnikov tudi kmalu zapustil. Kopitarjeve naj bi namreč razburilo, da je poroko fotografiral in fotografije pošiljal enemu izmed spletnih portalov.

Kopitarjeva družina incidenta ne želi komentirati, oče ženina Matjaž Kopitar pa nam je le na kratko odgovoril: "O tem ne bom govoril, to je čisto privatna zadeva, varnostniki niso bili zastonj tam."

Vodenje poroke naj bi prevzel frontman skupine Čuki Jože Potrebuješ, ki je o dogodku povedal: "Poroko sem delno vodil jaz, pomagal mi je Anžetov prijatelj Sharky, drugače pa smo v glavnem igrali. Prav povezoval pa nisem, okoli tega nočem veliko govoriti, naj to povejo Kopitarjevi. Lahko pa povem, da je bilo zanimivo, veliko dogajanja, zvezda večera je bil tudi Matjaž Kopitar, ki je vsaj polovico časa pel v mikrofon, tako da smo se šalili, da za poroko drugega sina Gašperja ne bo potreboval benda, saj bi svate lahko zabaval kar on. Vse skupaj se je razvilo malo nepričakovano in spontano, tudi Američani so čisto not padli."

Komentarjev 6
  • JellyFish 11:37 10.julij 2013.

    hahahha....take komentarje imam rada.:D

  • Oxxo 18:33 09.julij 2013.

    Kakorkoli trač gor trač dol... Robi Erjavec je že davno tega izgubil svoj elan... še ob vremenski napovedi želi biti duhovit - pa je dolgočasen... Je pa primitiven da na tak način zlorabi zaupanje in se želi s takim ...prikaži več dejanjem pri svojih letih naredit "frajerja" Robi OUT si!

  • zagnana 16:25 09.julij 2013.

    Pa koga briga Kopitarjeva poroka, me sploh ne zanima pa tudi slik nisem pogledala. Že tri dni samo o tem poročate.