Magazin > Film & Glasba & TV
92 ogledov

Jasna Kuljaj bo dobila naslednico

Med podpisniki odprtega pisma predsedniku vlade je tudi Jože Potrebuješ (Čuki, N Saša Despot
Z marcem se v program Planet TV vrača nova sezona Rakete.

Medtem ko se je Boštjan Romih pred začetkom nove sezone Rakete odpravil na zaslužen dopust, smo se pogovarjali z "očetom" oddaje Raketa Jožetom Potrebuješem. Razkril nam je kar nekaj novosti, ki nas čakajo v novi sezoni. 

V prvi sezoni ste gostili April, Jana Plestenjaka, Alyo in številne druge, ki niso narodno-zabavni pevci oziroma skupine. Kako so gledalci sprejeli to osvežujočo pop spremembo?
V oddaji Raketa lahko slišite in vidite slovenske glasbenike vseh mogočih glasbenih zvrsti, in gledalci to sprejmejo z navdušenjem. To počnemo že od vsega začetka naših oddaj in veseli smo, da ljudi glasba združuje, ne pa deli.

Pred vami je nova sezona. Kaj novega pripravljate?
Poleg veselja, smeha in imenitne glasbe bo letošnja sezona posebna v tem, da bomo skupaj z gledalci iskali dekle z nazivom "zlata točajka Rakete". Ravno te dni začnemo sprejemati prijave veselih punc, ki bi svoje sposobnosti in dobro voljo pokazale širni Sloveniji. Potegovale se bodo tudi za bogate nagrade – avto in celo službo. Prijave sprejemamo do 13. februarja, zato, punce, pohitite! Druga, bolj glasbena značilnost pa je, da bomo iskali nove uspešnice pod skupnim sloganom "napitnice in poskočnice", ki naj jih izvajajo razni pevci in ansambli skupaj z godbeniki. Iščemo torej vesele in poskočne pesmi, ki bodo nepogrešljive na vseh veselih dogodkih in prireditvah. Zmagovalna zasedba oziroma kombinacija glasbenikov bo dobila 3.000 evrov.

Držijo govorice, da prihaja tudi nova voditeljica?
Hmm, v oddaji se zares obeta tudi nekaj mičnih novosti, med drugim nova voditeljica, ki pa bo v oddaji na čisto poseben način. Vse podrobnosti izveste v naslednjih tednih, saj ravno te dni snemamo pilotno oddajo.

Komentarjev 6
  • bor1 14:50 11.februar 2014.

    Dokler bomo slovenci zadovljni ( ma ne samo zadovoljni- celo vzhičeni ) s takšno kvaliteto TV produkcij, bomo mencali tam daleč zadaj za razvitim svetom. Zame je to ogledalo naših zahtev... in te so očitno majhne. Zato si več ne ...prikaži več zaslužimo. Dajmo se zdramiti. Tudi podpiranje takšnega TV programa kaže na apatijo do napredka. Začnimo zahtevati več.

  • Oxxo 16:53 08.februar 2014.

    Slovenska LJIMONADA od odaje. Kakšen presežek od avtorja Jožeta Potrebuješa niti ne moreš pričakovati.Tudi nabor Čukov je ena velika štanca - "vse po istem kopitu". Da ne omenjam besedil... Ampak očitno narod to nerazumno rad posuša.... Meni so ...prikaži večso šli na živce, ko sem jih prisiljeno moral poslušati na šolskem igrišču pod oknom.

  • zic 06:25 06.februar 2014.

    To oddajo gleda starejša populacija in nekaj srednje in jim je zelo všeč. Butast pa je naslov članka, češ kdo bo zamenjal Jasno!? Že zdavnaj so jo in mislim, da je tole neumesno vprašanje. Bi razumel, če bi Jasna to ...prikaži več oddajo vodila do nedavnega...