Magazin > VIP
28848 ogledov

Hči Jožeta Potrebuješa v boju za lepotno titulo

Jože Potrebuješ Osebni arhiv
Lepa 21-letnica počasi osvaja modni svet.

Na izboru World Top Model Slovenia je letos tekmovala tudi Petra Potrebuješ, hči Jožeta Potrebuješa, ki se je javnosti prvič predstavila kot model in povedala, da je bila za njo to fantastična izkušnja, da je zelo uživala in komaj čaka naslednje skupne projekte pod okriljem organizacije World Top Model Slovenia. Petra je sicer študentka pedagoške fakultete in je srečna s svojim Maticem, s katerim se odlično razume tudi njen slavni očka.

Petra Potrebuješ | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Na izboru je sicer zmagala Ana Elez,18 letna dijakinja srednje farmacevtske šole z velikimi sanjami o modni industriji. "World Top Model Slovenia je sicer modni projekt, ki traja več mesecev in zajema številna snemanja, slikanja, dogodke, modne revije, finale pa so pričarali v izjemno domiselni najbolj urbani 'surovi' različici, kar na mostu ljubezni v Ljubljani, kjer si je lahko vsak v živo ogledal, kako dejansko poteka fotografiranje in modna revija. Svetovni izbor World Top Model Slovenia je v Monte Carlu v decembru.  9.9. pa gre Ana na enotedenske priprave v Dalmacijo z ostalimi zmagovalkami izbora WTM iz nekdanje Jugoslavije in ta ista delegacija potem skupaj odpotuje na svetovni izbor. Kaj naj rečem, Balkan še vedno drži skupaj, vsaj v nečem," je povedala organizatorka Kaly Kolonič. 

Ana Elez | Avtor: Arhiv organizatorja Arhiv organizatorja

 

Komentarjev 4
  • Avatar Carteniola
    Carteniola 00:59 07.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • marsal 18:54 06.september 2019.

    men se zdi grdoba podobna fotru ! Nisem peder !

  • non41686 12:35 06.september 2019.

    Denar morate dobiti v spletu iz dnevne sobe,tako da nekaj ur na dan opravite preprosto delovno mesto s svojo delovno postajo,vsak uro dobite 238 dolarjev in vsak teden prejmete honorar,medtem ko izbirate delovno rutino. V tistem trenutku poskusite to...>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice