Magazin > Film & Glasba & TV
5336 ogledov

Planet TV: S tem ljubezenskim šovom želijo tekmovati s Pop TV!

Planet TV Anže Petkovšek
Resničnostna oddaja, ki je "mešanica" šovov Zvezde plešejo in Ljubezen po domače.

Planet TV se na jesenski boj za gledalce vneto pripravlja, saj so že sredi poletja napovedali prihod novega resničnostnega šova. Na Planet prihajajo zmenkarije malce drugače, za zapeljevanje bodo namreč poskrbeli plesni koraki. Če radi plešete in iščete nekoga, s katerim bi delili koreografijo ljubezni, se lahko prijavite v oddajo Zapleši v ljubezen.

 V oddaji bosta dva posameznika, ki si želita plesnega zmenka, vsak zase in pod vodstvom mojstrov plesa vadila plesne korake. Plesišče je idealen kraj za zmenek na slepo, kjer se bosta dve polovici koreografije združili v celoto, dva neznanca pa zaplesala svojo plesno zgodbo. Na koncu prvega skupnega plesa in s tem tudi prvega srečanja se bosta odločila, ali se želita znova srečati in, ali se bo iz prvih plesnih korakov razvilo tudi kaj več …

Če ste samski in radi plešete, se lahko prijavite na najbolj razburljiv zmenek doslej! Plesni učitelj vas bo naučil korakov, ki jih boste preizkusili na prvem srečanju s svojo potencialno boljšo polovico. "Mi vas naučimo vseh pravih korakov in poskrbimo za romantično vzdušje, ali boste s svojim soplesalcem oziroma soplesalko po prvem skupnem plesu odplesali skupni zgodbi naproti, pa je odvisno od vas," pravijo na Planet TV.

Zapleši v ljubezen | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 1
  • majab 15:45 06.avgust 2019.

    Glede na to, da pod člankom "Migrant v Azilnem domu Vič videl, kar ne bi smel?" na portalu Žurnal ni mogoče oddati svojega komentarja, kar je skrajno nenavadno, glede na to, da je to mogoče pri vseh drugih člankih, svoje ...prikaži veče mnenje oddajam tukaj: Res teŽka odločitev, komu verjeti. Policiji ali črnuhu Ibrahimu, ki je grozil z nožem.

Sorodne novice