Magazin > Film & Glasba & TV
4378 ogledov

Po Štoriji, Usodnem vinu in Reki ljubezni prihaja nova nadaljevanka

Reka ljubezni Pop TV
Znan je naslov nove nadaljevanke, pa tudi kje jo bodo snemali.

V idiličnem okolju Vipavske doline bodo snemali novo serijo z naslovom Najini mostovi, ki bo nadomestila Reko Ljubezni. Slednja se bo namreč pred začetkom poletja zaključila. "Produkcija serije je že v polnem teku, izbor igralk in igralcev, ki bodo vstopili v čevlje novih likov, pa je v zaključni fazi," je POP TV o novi seriji zapisal na spletni strani.

Do odločitve, da bodo novo serijo snemali v Vipavski dolini, je prišlo, ker je to cvetoča dolina številnih mostov, neskončnih razgledov in bogate narave, ki je ustvarjalcem nove originalne slovenske serije "ponudila poligon, na katerem se bodo protagonisti soočali z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, poslovnimi skrivnostmi in usodno preteklostjo".

Mostovi bodo med liki v seriji predstavljali simbole povezovanja preteklosti s sedanjostjo, skrhanih družinskih vezi, prijateljskih zamer ter že skoraj pozabljenih ljubezni.

Nova televizijska serija bo že tretja po vrsti, ki jo bodo snemali na Primorskem. Prva je bila Ena žlahtna štorija, ki je predstavila lepote Goriških Brd tako slovenskim gledalcem kot nekaterim izven slovenskih meja. Serijo Usodno vino pa so posneli v Slovenski Istri.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 14:52 13.april 2019.

    Lahko bi predvajali nadaljevanko ; Kako smo osvobajali slovenski kapital ! Nikoli ne bi bilo konca .

  • leonardo 11:27 13.april 2019.

    Če bo nadaljevanka v stilu severnjaških držav, bo za gledanje. Tam jih naredijo od 6 do 8, portem pa čakaš eno leto, da nestrpno čakaš kaj bo naprej. Če pa bo v stilu jare kaće kot Reka ljubezen, potem ne ...prikaži več bom niti začel gledati. Škoda mojega časa in oči, bojim pa se tudi za svoje možgane, ker me bo nadaljevanka še bolj poneumila kot sem že.