Magazin > VIP
17346 ogledov

Planet TV zapustila znana voditeljica

Planet TV Anže Petkovšek
To je razlog …

Anja Markovič televizijska novinarka in voditeljica je zapustila Planet TV in se podala novim izzivom naproti. "Bilo je dovolj, sedem let, naredila sem, kar sem lahko, predvsem pa sem se želela umakniti z dnevnega informativnega programa. Predvsem zaradi tempa, vsak dan druga stvar, ni fokusa ... to je tako v majhnih kolektivih, ni tako kot na RTV-ju, kjer imaš specializirane novinarje. To je bila moja lastna odločitev, ki je dozorevala že nekaj časa nazaj," je odkrita Anja, ki zanika, da je s Planeta odšla zaradi slabih odnosov.

"Ne, znotraj redakcije imamo super kolektiv, super ljudje, nobenega komolčarstva, med seboj si pomagamo. Enostavno določene stvari prerasteš. Z leti mi je malo manj ustrezalo, da sem neprestano naokoli," je priznala Markovičeva, ki pa že ima novo službo: "Prišla je ponudba izven medijev. Grem bolj v pr, in sicer na projekt Bežigrajski športni park, ki je v nastajanju. Ko je bil pravi čas, se je vse poklopilo in grem novim izzivom, priložnostim, uspehom ter izkušnjam naproti. Bo pa povsem drugo, saj sem bila 12 let na televiziji, a verjamem, da se še kdaj vrnem. Bomo videli."

Anja Markovič | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 3
  • Avatar Saliktarra
    Saliktarra 00:59 18.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • Avatar vec
    vec 22:00 17.julij 2019.

    ja ja naslednji korak bo stolček ali v parlamentu ali bruselj to je gotovo, samo da se dočepam javne uprave je moto danes :)

  • bebo2 20:04 17.julij 2019.

    Čestitke za pravo odločitev! Veliko sreče!

Sorodne novice